Görüş Bildir
Haberler
Kara Kartal'ı Eneramo Vurdu

Kara Kartal'ı Eneramo Vurdu

Fatih
28.03.2014 - 21:56

Kara Kartal'ı Eneramo Vurdu

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş, deplasmanda Karabükspor'a 1-0 mağlup oldu.

Temposuz geçen karşılaşmanın 36.dakikasında Oğuzhan Özyakup sakatlanarak yerini Hugo Almeida'ya bıraktı. Beşiktaş ikinci yarıda daha fazla pozisyon bulsa da bu fırsatları değerlendiremedi. 90.dakikada sahneye çıkan Eneramo Beşiktaş'ı yıkan golü attı ve takımına 3 puanı kazandırdı.

Geçen hafta Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle ikincilik koltuğuna oturan Beşiktaş, yarın sarı-kırmızılı ekibin maçını bekleyecek. Galatasaray, yarın deplasmanda Torku Konyaspor'u mağlup ederse tekrar ikinci sıraya yükselecek.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 50 puanda kalırken Karabükspor 39 puana yükseldi.

İLK YARIDAN POZİSYONLAR

13- dakikada Beşiktaş'tan Veli Kavlak ceza alanı dışında topla buluştu. Veli Kavlak'ın ceza sahası dışından attığı şutta kaleci Waterman topu güçlükle çeldi. Topu defans elemanları uzaklaştırdı.

18- dakikada Kardemir Karabükspor'da Ahmet İlhan Özek topu ceza alanı içine gönderdi. Topa iyi yükselen Eneramo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Tolga Zengin'de kaldı.

26- dakikada ev sahibi takımda Musa Çağıran'ın ara pasına hareketlenen Eneramo, topla ceza alanına girdi. Eneramo'nun şutunda top yan ağlarda kaldı.

39- dakikada gelişen Beşiktaş atağında Olcay Şahan, sol kanattan topu ceza alanı içine ortaladı. Almeida'nın kafayla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Slaven Bilic Dondu Kaldı!

Kiralık olarak gönderilen Eneramo'nun 90. dakikada attığı golle Karabük'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Bilic maçın sonunda dondu kaldı.

Kiralık olarak gönderilen Eneramo'nun 90. dakikada attığı golle Karabük'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Bilic maçın sonunda dondu kaldı.

Maçtan galip gelerek zirve yarışından kopmak istemeyen ve şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen siyah beyazlılarda 90.dakikada yenilen gol Slaven Bilic'i yıktı. Maçın bitiş düdüğüyle kenarda hareketsiz bir şekilde kalan Bilic uzun bir süre yerinde kaldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...

Eneramo'nun Arkadaşları Sahaya İndi!

90. dakikada attığı golle Karabükspor'un galibiyet golünü atan Eneramo'nun arkadaşları golden sonra sahaya indi.

90- dakikada attığı golle Karabükspor'un galibiyet golünü atan Eneramo'nun arkadaşları golden sonra sahaya indi.

Beşiktaş'tan sezon arasında Karabükspor'a kiralanan Eneramo attığı golle müthiş bir sevinç yaşadı. Takımının galibiyet golünden sonra köşe çizgiye doğru koşan Eneramo'nun tribündeki arkadaşları sahaya atladı ve sevinci Eneramo'yla yaşamak istediler. Sonrasında güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek Nijeryalı golcünün arkadaşlarını sahadan çıkartıldılar.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın