Görüş Bildir
Haberler
Kapadokya Deniz'e Kavuşuyor!

Kapadokya Deniz'e Kavuşuyor!

Onedio Medya
18.02.2014 - 13:13 Son Güncelleme: 18.02.2014 - 15:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kapadokya Deniz'e Kavuşuyor!

AnadoluJet, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki önemli yerlerden biri olan Kapadokya ’yı deniz turizminin başkenti Antalya ile kavuşturmaya hazırlanıyor.

30 Nisan tarihinde başlaması planlanan ve gerek yerel halk gerekse bölgedeki işletmeler tarafından sabırsızlıkla beklenen AnadoluJet’in Kültür turizmi arasında köprü kurması beklenen Nevşehir (Kapadokya) – Antalya seferleri başlıyor.

Yeni hattın açılışıyla bölgeyi ziyaret eden turist sayısının 5 milyonu bulmasının, konaklama süresinin ise 2013 ortalaması olan 1,8 günü geçmesinin hedeflendiği 2014 yılında, Antalya – Nevşehir (Kapadokya) arasında ziyaretçi sirkülasyonun da sağlanması hedefleniyor.

Öyle ki 2013 yılında yabancı turistlerin giriş yaptığı iller sıralamasında başı çeken Antalya 12 milyondan fazla ziyaretçi ağırladı. Deniz turizminin yanı sıra kongre turizmi için de büyük önem taşıyan bir nokta olan Antalya, Avrupa’nın da sayılı turizm merkezlerinden biri.

AnadoluJet’in Nevşehir Kapadokya – Antalya uçuşları, yalnızca Nevşehir için değil , Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde ’deki seyahat imkânlarını da konforlu bir seviyeye taşıyacak. Uçuşlar, yaz tarifesi boyunca haftanın beş günü gerçekleşecek.

Nevşehir Kapadokya – Antalya ve diğer uçuşları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Kaynak: Gezgindergi

Kaynak: http://gezgindergi.com/kapadokya-deni...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0