Görüş Bildir
Haberler
Kafkas'tan İsmail Kartal Açıklaması ve Özür

Kafkas'tan İsmail Kartal Açıklaması ve Özür

Fatih
05.09.2014 - 23:20

Kafkas'tan İsmail Kartal Açıklaması ve Özür

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbul Başakşehir ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.  

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü.

Hasan Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Karabük Şubesi Başkanı Celal Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Milli takım kamplarında bulunan Ahmet İlhan Özek, Traore ile fıtık ameliyatı olan Musa Çağıran antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe maçında sakatlanan kaleci Waterman yürüyüşle yetinirken, sakatlığı bulunan Sow da salonda çalıştı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Saint-Etienne maçlarının futbol hayatında nadir olarak üzüldüğü karşılaşmalar olduğunu söyledi.

Rahat puan alabilecekleri Fenerbahçe maçını bireysel hatalardan dolayı kaybettiklerini belirten Kafkas, 'Şu an da takımın durumu oldukça iyi. Oynanan futbol, anlayış ve felsefesi iyi. Bunu sezon boyunca devam ettirebilmek önemli. İçeride oynayacağımız çok kritik bir maçımız var. Lig çok zorlu geçecek. Biz kendimiz ile denk olan takımlardan mutlaka puan almalıyız. Yenilmememiz gerekiyor, yoksa sıkıntılı günler yaşayabiliriz' diye konuştu..

Ligde mücadele eden 4-5 takım haricinde diğerlerinin hem üst sıralar hem de alt sıralarda yer alabileceğini ifade eden Kafkas, şunları belirtti:

'Zor bir lig bizi bekliyor. Bizim avantajımız güçlü bir kulübüz. Geçen sezon takımda kalan oyuncularımız ve yeni gelenlerle iyi bir takımız. Bizim için çok korkulacak bir durum yok. Tedbirli olmakta da fayda var. Milli aranın bize yarayacağını düşünüyorum. Bazı oyuncularımızda ufak tefek sakatlanmalar oldu. Üst düzey maçlar oynamak yanında bazı sıkıntılar da getiriyor. Buna alışmak lazım. Gruplara kalabilseydik de bu üst düzey maçlara devam edebilseydik.'

Hedef Türkiye kupası-

Avrupa'ya gitmenin bu sezon en kolay yolunun Türkiye kupası olduğunu vurgulayan Kafkas, şöyle devam etti:

'Bu sene kupa bizim için büyük bir hedef. Kadromuz yeterli. Yaratıcı bir iki oyuncu ihtiyacımız var. Bunu da zamanla kapatacağız. Başakşehir maçı bizim için zor olacak. İçeri de ve dışarıda oynayacağımız her maç zor. Favorisi olmayan maçlar. Güçlü ve felsefesi iyi olan takımlar öne çıkacak. Fenerbahçe maçında sakatlanan Waterman'ı yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bugün yürüyüşe başladı. Bu maça yetişmezse Kasımpaşa maçına yetiştirmesi için çabalıyoruz.'

Kafkas, Eneramo transferini kendisinin çok istediğini anlatarak 'Teknik açıdan oyun anlayışı bakımından önde güçlü, kuvvetli ve topu tutan bir oyuncu olması çok önemliydi. Bizim oyun anlayışımızın büyük bölümü buna müsait. Biz çok istedik. Oyuncunun kendisi ile anlaştık ama takımı ile anlaşamadık' ifadesini kullandı.

Fenerbahçe maçında oyuncusu Erkan Kaş'ın Kuyt'a yaptığı hareketin tasvip edilebilir bir şey olmadığını işaret eden Kafkas, oyuncusu adına sarı lacivertli kulüpten özür diledi.

Kafkas, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile yaşanan polemiğin kendisine sorulması üzerine, 'Benimle ilgili bir sıkıntı olmadı. Orada yanlış bir algılama var. Yaptığının arkasında duracak kadar kişilikli birisiyim. Hiç çekinmem. Oradaki bazı adamların algılama biçiminde sorun var. Nasıl algıladıkları çok önemli değil. İsmail Kartal ile ilgili açıklamayı daha önce yaptım. Bu açıklamayı yine yapmazdım. Bu olayı kim basına el altından verdiyse ona karşı bir cevap verdim. Bunun altında kalabilecek karakter ve şahsiyete sahip bir adam değiliz' cevabını verdi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın