Görüş Bildir
Haberler
Jet Fadıl "Paralel Yapı Bana Suikast Düzenledi" Dedi, Alay Konusu Oldu.

Jet Fadıl "Paralel Yapı Bana Suikast Düzenledi" Dedi, Alay Konusu Oldu.

FAHRİ FERGAN
01.08.2014 - 15:36 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 17:38

Fadıl Akgündüz, Başbakan'a yazdığı mektupta "Paralel yapı bana suikast düzenledi" dedi, sosyal medyada alay konusu oldu

Kamuoyunda ‘Jet Fadıl’ olarak tanınan ve 15 yıldır duyurduğu birçok proje lafta kalan Fadıl Akgündüz, Başbakan’a yazdığı mektupla alay konusu oldu.

'PARALEL İNEK' ALAY KONUSU OLDU

'Türkiye'nin en büyük hayal tüccarı' Fadıl Akgündüz, şimdi de Başbakan'a yazdığı mektupla gündemde. Jet Fadıl, Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupta 11 Haziran 2011 tarihinde Aydın’ın Söke ilçesinde otomobilliyle seyahat ederken Söke’nin Sazlı Beldesi’nde yolda geçen bir ineğe çarptığı kazayı 'paralel'e bağladı. Jet Fadıl'ın 'Paralel yapı bana suikast düzenledi' demesi sosyal medyada alay konusu oldu. Jet Fadıl, o kazada bir ineğe çarpmış ve ineğin ölümüne neden olmuştu.

AYDIN’DA İNEĞE ÇARPMIŞTI

Fadıl Akgündüz 11 Haziran 2011 tarihinde Aydın’ın Söke ilçesinde otomobilliyle seyahat ederken Söke’nin Sazlı Beldesi’nde yolda geçen bir ineğe çarpmıştı. Akgündüz’ün aracında maddi hasar meydana gelirken çarptığı inek ölmüştü. Akgündüz kaza sonrası verdiği ifadede “Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım birden önüme çıktı” demişti.

HAYAL SATAN ADAM FADIL AKGÜNDÜZ

'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, 1990'ların başında Avrupa'daki Türkler'den 'Siirt'te otomobil fabrikası kuracağım' diye topladığı paraları batırdı. İstanbul Beylikdüzü'nde konut yapmaya kalktı. 600 daireyi teslim edemedi, binlerce kişi mağdur oldu. Jet Fadıl, İstanbul Bayrampaşa'daki İslami devre mülk otel 'Caprice Gold'u da hala teslim etmedi. Son olarak İstanbul'daki reklam panolarını 'Maldivlerde Müslümanlar'ın özel adası oluyor' afişleriyle donatan Fadıl Akgündüz, günlüğü 99 Avro'dan bu projenin satışına başlamıştı. Projenin de Mayıs ayı sonunda iptal olduğu ortaya çıktı. Fadıl Akgündüz 60 bin kişiden 170 milyon dolar toplayıp kayıplara karıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0