Görüş Bildir
Haberler
İzmir'den AKP'yi Çamaşır Suyuyla Temizlediler

İzmir'den AKP'yi Çamaşır Suyuyla Temizlediler

Onedio Medya
17.03.2014 - 22:27 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 00:17

İzmir'den AKP'yi Çamaşır Suyuyla Temizlediler

AKP'nin dün İzmir'de düzenlediği mitingin ardından Gündoğdu Meydanı'nda bırakıp gittiği çöpleri temizlemek için FKF'liler çağrı yaptı. Çok sayıda kişi çamaşır suyuyla temizlik yaparak çöpleri topladı.

(soL - Haber Merkezi) Dün İzmir’de AKP'nin düzenlediği miting sırasında Tayyip Erdoğan halkın yoğun protestosuyla karşılaşmıştı. Erdoğan'ın yüzlerce otobüsle insan taşıyarak gerçekleştirdiği mitingin ardından, Gündoğdu Meydanı'nda AKP'lilerin bıraktığı çöpler kaldı.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden çağrı yapan İzmir Fikir Kulüpleri Federasyonu, 'Tayyip'in, Binali'nin ve bindirilmiş kıtaların ayak bastığı Gündoğdu Meydanı bu utançtan temizlenmeli. Temizlenmeli ki İzmir'den gittiklerinde de, bu ülkeden gittiklerinde de arkalarında hiçbir iz kalmasın. Onuruna, ülkesine sahip çıkan gençlik çamaşır sularıyla Gündoğdu da buluşuyor. AKP'nin pisliğini ancak bu paklar’’ diyerek İzmirlileri Gündoğdu Meydanı'na çağırdı.

'İzmir halkı boyun eğmeyeceğini gösterdi'

AKP'lilerin alanda bıraktığı çöp halk tarafından temizlenirken, FKF İzmir İl Başkanı Baran Nevcanoğlu şunları söyledi, 'Berkin'in ve Haziran'da hayatını kaybeden arkadaşlarımızın katili Tayyip Erdoğan dün İzmir'deydi. Biz zannediyorduk ki sadece Ege bölgesinden insanları taşıyacak, çünkü İzmir Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmayacaktı. Ama alanı doldurmak için utanmadan, memleketin dört bir yanından, İstanbul'dan Beylikdüzü'nden insanları buraya taşıdılar. Ama katilin buraya gelmiş olduğu gün İzmir halkı hem Kıbrıs Şehitleri'nde, hem şehrin bütün sokaklarında, hem de Bornova'da yaptığı eylemlerle diktatöre boyun eğmeyeceğini göstermiş oldu.'

'Adım attığı her yeri temizlemek görevimiz'

AKP'lilerin Gündoğdu Meydanı'nı adeta talan ettiklerini söyleten Nevcanoğlu, 'Biz de dedik ki hem miting alanını temizleyelim hem de AKP'nin pisliklerini temizleyelim bu ülkeden. İzmir'den boynunu büküp gitti. İzmir halkı onu kustu. İzmir'den gittiği gibi Türkiye'den de bir gün çekip gidecek. İzmir halkının gösterdiği iradeyi Türkiye halkı da gösterecek. Erdoğan'ın attığı her adımı, bastığı her yeri temizlemek bizim görevimiz. Çünkü o attığı her adımda pislik saçıyor' diye konuştu.

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0