Görüş Bildir
Haberler
İşte Bunlar Hep Evrim! Yıllar İçinde Yaşadıkları Değişimle Küçük Dilimizi Yutmamıza Neden Olan 19 Ünlü

etiket İşte Bunlar Hep Evrim! Yıllar İçinde Yaşadıkları Değişimle Küçük Dilimizi Yutmamıza Neden Olan 19 Ünlü

Serngl
09.01.2019 - 12:41

Değişim kaçınılmaz bir şey takdir edersiniz ki. Ancak ünlü isimler sürekli göz önünde oldukları için, onlardaki en ufak bir değişimin bile rahatlıkla farkına varabiliyoruz. İşte yıllar içinde geçirdikleri değişimle bizi bir hayli şaşırtan ünlülerle karşınızdayız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alperen Duymaz

1. Alperen Duymaz

Son dönemde yakışıklılığıyla herkesi kendisine hayran bırakan isimlerden biri de şüphesiz ki Çarpışma dizisinin Kerem'i, Alperen Duymaz. Kendisini ekranlarda görmeye başlayalı çok uzun yıllar olmadı ancak kısa süre içindeki bu değişimine de şaşkınlıkla tanık oluyoruz.

2. Hazar Ergüçlü

2. Hazar Ergüçlü

Medcezir dizisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu Hazar Ergüçlü de değişimiyle şaşırtan isimlerden. Ünlü oyuncunun yıllar içinde yalnızca yüz hatları oturmakla kalmamış, tarzı da bir hayli değişmiş. Güzel oyuncu şu an Netflix'te yayınlanan Muhafız dizisinde rol alıyor.

3. Hilal Altınbilek

3. Hilal Altınbilek

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren güzel oyuncu Hilal Altınbilek de bir hayli değişmiş. Hem yüzü hem de tarzı geçmişe göre oldukça farklı.

4. Danla Bilic

4. Danla Bilic

Çektiği Youtube videolarıyla hayatımıza giren Danla Bilic'in değişimi ise adeta küçük dilimizi yutmamıza neden olacak cinsten. Biz susalım, fotoğraflar konuşsun.

5. Ayça Ayşin Turan

5. Ayça Ayşin Turan

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'daki rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayça Ayşin Turan, bir ilke imza atarak geçtiğimiz günlerde IMDb'de en yüksek puanı alarak, en iyi Türk oyuncu oldu. Güzel oyuncunun geçmişten günümüze değişimi de yine kendi gibi oldukça iddialı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Melisa Aslı Pamuk

6. Melisa Aslı Pamuk

Şu sıralar Çarpışma dizisiyle ekranlarda olan Pamuk, aynı zamanda Miss Turkey 2011 yarışmasının da birincisi. Güzelliği zaten tescilli olan Melisa'nın geçmişten günümüze tarzı bir hayli değişmiş ve yüz hatları iyice oturmuş.

7. İrem Helvacıoğlu

7. İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgi odağı haline gelmeyi başaran genç oyuncu da değişimi yaşayanlardan.

8. Can Yaman

8. Can Yaman

Yakışıklılığı ve sempatik tavırlarıyla gönlümüzde taht kurmayı başaran, Erkenci Kuş dizisinin yıldızı Can Yaman; en keskin değişimi yaşayan isimlerden.

9. Bade İşçil

9. Bade İşçil

Ufak Tefek Cinayetler'in histerik karakteri Pelin'i canlandıran Bade İşçil'in de zamanla tarzı oldukça değişmiş. Yüzündeki ufak tefek değişimler de gözden kaçmıyor.

10. Gökçe Bahadır

10. Gökçe Bahadır

Yine Ufak Tefek Cinayetler'in güzel oyuncusu Gökçe Bahadır da değişimin âlâsını yaşayan isimlerden. Nerede o Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı, nerede Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı... Nereden nereye.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Boran Kuzum

11. Boran Kuzum

Vatanım Sensin dizisinin yakışıklı oyuncusu Boran Kuzum da bir hayli değişmiş...

12. Şevval Şahin

12. Şevval Şahin

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in, birinci seçilmesinin ardından estetiksiz fotoğrafları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir anda tartışmaların odağı haline gelen Şahin'in değişimi ise gerçekten şaşırtıcı.

13. Tuvana Türkay

13. Tuvana Türkay

Güzel oyuncu Tuvana Türkay'ın da estetikten önceki ve sonraki hali oldukça farklı.

14. Şükran Ovalı

14. Şükran Ovalı

Geçtiğimiz aylarda kızı Mihran Ela'yı kucağına alan güzel oyuncu Şükran Ovalı da bir hayli değişmiş. Annelik ona çok yakıştı, o ayrı.

15. Demet Özdemir

15. Demet Özdemir

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'la başrolü paylaşan Demet Özdemir de bariz değişen isimlerden. Ufak tefek estetikler de yok değil gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Neslihan Atagül

16. Neslihan Atagül

Son yılların en çok beğenilen oyuncularından biri olan Neslihan Atagül de Yaprak Dökümü'yle karşımıza çıktığı zamandan bu yana oldukça değişti.

17. Serenay Sarıkaya

17. Serenay Sarıkaya

Yıllar önce de güzelliğinden ödün vermeyen Serenay Sarıkaya'nın tarzı ve duruşu zaman içinde değişmiş tabii. Ama yine aynı güzellik.

18. Şeyma Subaşı

18. Şeyma Subaşı

Bu liste onsuz olmazdı! Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı da en keskin değişimi yaşayan isimlerden. Tarzındaki ve dudaklarındaki değişim de bariz bir şekilde ortada.

19. Özge Ulusoy

19. Özge Ulusoy

Ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy da estetikten nasibini ufak ufak alan isimlerden. Özge'nin geçmişten günümüze değişimi sizce de şaşırtıcı değil mi?

Elbette ki kim nasıl mutluysa öyle olmalı... 

Peki, sizce en büyük değişimi hangi isim yaşamış? 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
557
349
151
90
57
31
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut

Sorsan hiç birinde estetik yok, hepsinin kemiği zamanla oturuyor. Ünlü olunca insanın kemiğine öyle bir özellik geliyormuş.

mkata

alperen duymaz ın neresi evrim, adam hep yakışıklıymış sadece sakal bırakmış

Uygar Aytun

Estetiktir o. Evrim olsa duramazsın :)