Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da 'Kısa Film' Kuşatması

İstanbul'da 'Kısa Film' Kuşatması

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali' süresince, spor salonlarından deniz otobüslerine, İstanbul'un her köşesinde kısa filmler gösterilecek

Bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan dünyanın en kapsamlı kamusal sanat etkinliklerinden biri olan 'Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali' 15 Ocak'ta başlıyor. Aynı anda 20 ülkede ve 200 şehirde gerçekleştirilecek olan kısa film festivalinin mekanları ise şehrin her köşesi, her ekranı.

Uluslararası bir jüri tarafından seçilen ve süresi 30 saniye ile sınırlı tutulan 'ultra kısa filmler' sinema salonlarından şehrin dört bir yanındaki dijital ekranlara taşınıyor. Spor salonları, metrolar, otobüsler, deniz otobüsleri, trenler, cafe ve restoranlar, müzeler, alışveriş merkezleri, sanat galerileri ve havaalanlarında bulunan dijital ekranlarda gösterilecek olan filmler, bir ay süresince izleyicilerle buluşacak.

Türkiye ile aynı anda İngiltere, Fransa, İtalya ve İspanya gibi 20 ülkede gösterilecek olan filmler, şehrin ekranlarında 15 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında izlenebilir.

  • Al Jazeera
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/kis...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın