Görüş Bildir
Haberler
Inter 3 Puanla Başladı

Inter 3 Puanla Başladı

Fatih
18.09.2014 - 22:57

Inter 3 Puanla Başladı

Geçtiğimiz hafta Serie A'da Sassuolo'yu 7-0 yenerek sükse yapan İtalyan devi, UEFA Avrupa Ligi'ne de iyi bir başlangıç yaptı.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Ukrayna'nın dişli ekiplerinden Dnipro'ya konuk olan Inter, rakibini 1-0'lık skorla devirerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Ev sahibi ekip, 67. dakikada Ruslan Rotan'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasıyla 90 dakikayı 10 kişiyle tamamlarken, Inter'e galibiyeti getiren gol Danilo D'Ambrosio'dan geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısının genelinde oyunun temposu düşüktü. Dnipro 33. dakikada Douglas, Inter de 37'de Kuzmanovic ile gole yaklaşsa da bu pozisyonlardan gol sesi çıkmadı ve ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Inter, rakip kalede istediği baskıyı kurdu. 67. dakikada Rotan'ın kırmızı kart görmesiyle Dnipro sahada 10 kişi kalınca, Inter daha da rahatladı.

71. dakikada Guarin'in kafayla indirdiği topu kale önünde yaptığı vuruşla ağlara gönderen D'Ambrosio, takımını öne geçirmeyi başardı: 0-1.

Maçın geri kalan dakikalarında ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda gülen taraf Inter oldu.

Inter gruptaki ikinci maçını sahasında Karabağ ile oynayacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/dnipro-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın