Görüş Bildir
Haberler
İnce'den Şemsiyeli Basın Toplantısı

İnce'den Şemsiyeli Basın Toplantısı

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnce'den Şemsiyeli Basın Toplantısı

TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yalova'nın Türkiye'nin gündemine oturduğunu ve 30 Mart seçimlerinde devletin, belediyenin imkanlarını ,şer güçleri ve ittifakı yendiklerini belirten Muharrem İnce, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı ve AKP İl Başkanlığına eleştirilerde bulundu.

İnce, şöyle konuştu; Bunlar sandıkta umudunu kaybedince Ankara'da umut arayan zavallılar, çirkefleşiyor. YSK'nın kapısında yatıyor günlerdir. Ben YSK'nın bu oyunlara alet olmayacağını düşünüyorum. Seçim çalışmalarında yenen kavurmaların 1 milyon liralık faturası belediyeye geldi. 48 saat Belediye Başkanımıza mazbatasını vermediler, mazbatasını alıp göreve başladığında başına gelmeyen kalmadı. Seçim öncesinde, Mart ayında yenmiş kavurmaların faturası geldi. 1 milyon liralık kavurma. Herkes yemiş Yalova'da yemeği, biz zannediyorduk ki, seçim çalışmaları. Bir takım insanlar finansa ediyor, AKP'de bunlara para gönderiyor, böyle yemek veriyorlar zannediyoruz. Meğer belediyeye kesmişler faturaları. Bu yemekler 75 bin porsiyon. Yalova'da geçerli oy sayısı 65 bin. 75 bin porsiyon kavurma, mükerrer var, burada da kısıtlılar var herhalde. Başkan'da 'ben kavurmayı yemedim hesabı ben ödemem' diyor. Eski Belediye Başkanı diyor ki, 'bu kavurmaları paralel öğrencilere yedirdim, onlarda gitti CHP'ye oy verdi' diyor. Bu arkadaş bu gün paralel dediği insanların yurtlarından, okullarında çıkmazdı.'

Ardından da AKP'lilerin yemekte çekilen fotoğraflarını gösterdi. Seçim sürecinde belediye tarafından şemsiyeler dağıtıldığını belirten İnce, 'Şemsiyeleri kime verdin. 300 bin liralık şemsiye dağıtılmış. Bunlar halkla birlikte yürüyüş yapacak, o zaman dağıtılıyor. Biz Allah'a dua ettik yürüyüşlerimizle yağmur yağmasın diye, çünkü şemsiyemiz yok. Allah'ta duamızı kabul etti. İşin ilginci şemsiyeyi aldılar ama oyu bize verdiler. Yalovalıların bir kavurmaya kendilerini satacaklarını mı düşündün?' dedi.

Yurt Gazetesi

Kaynak: http://www.yurtgazetesi.com.tr/politi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0