Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Üzülmez Görev Bekliyor

İbrahim Üzülmez Görev Bekliyor

Mustafa Murat ARSLAN
10.02.2014 - 11:25 Son Güncelleme: 10.02.2014 - 11:42

İbrahim Üzülmez Görev Bekliyor

Beşiktaş’ın eski kaptanı Üzülmez

“Sayın Önder Özen ve Sayın Slaven Bilic onay verirse, çok sevdiğim Beşiktaşıma geri döneceğim. Kendilerinin durumum ile ilgili bir karara varmasını bekliyorum”

  • “Kulübümüzde ağabeylik, önderlik yapacak, futbolcu kardeşlerimizin derdini dinleyip, Özen ve Bilic’in yükünü hafifletmeye çalışacak birine ihtiyaç olduğu düşüncesindeyim”

  • “Hedefimiz kimsenin işine karışmak değil, sadece yükü hafifletmek”

  • “Ben efsanevi İnönü Stadı’nda, Beşiktaş formasını 500 maçtan fazla terlettim. O ambiyansı, o atmosferi, kısacası eski İnönü Stadı’nı hafızamdan silmem mümkün değil”

Beşiktaş formasını 2000-2011 yılları arasında giyip kaptanlığa kadar yükselen eski milli futbolcu İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlı kulüpte yeniden görev almaya hazır olduğunu söyledi.

Yerli futbolcularla teknik heyet arasında köprü görevi görmesi için Beşiktaş yönetiminden teklif aldığını kaydeden Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş’a yeniden dönmesinin teknik direktör Slaven Bilic ve futbol direktörü Önder Özen’in onayına bağlı olduğunu belirtti.

İbrahim Üzülmez, konunun ilk kez devre arasında gündeme geldiğini belirterek, “Sayın Fikret Orman, Sayın Ahmet Nur Çebi ve Sayın Ahmet Kavalcı ile sürekli görüşüyorum. Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı başlamadan da kulüpte görev almam için kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Önder Özen ve Sayın Slaven Bilic onay verirse çok sevdiğim Beşiktaşıma geri döneceğim. Kendilerinin durumum ile ilgili bir karara varmasını bekliyorum” diye konuştu. “Ben hazırım”

Beşiktaş’ın futbolcular, yönetim ve teknik heyet arasında sıkı bağlar kuracak bir profesyonele ihtiyaç duyduğuna inandığını vurgulayan İbrahim Üzülmez, şu ifadeleri kullandı:

“Kendimi ön plana çıkararak konuşmuyorum. Yalnızca İbrahim Üzülmez olarak bakmamak lazım ama kulübümüzde ağabeylik, önderlik yapacak, futbolcu kardeşlerimizin derdini dinleyip, Önder Özen ve Bilic’in yükünü hafifletmeye çalışacak birine ihtiyaç olduğu düşüncesindeyim. Sağ olsunlar, başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de benim bu görevi layığı ile yerine getirebileceğimi düşünmüş olmalılar. Ben hazırım, geri dönüp yıllarımı verdiğim, formasını gururla taşıdığım camiam ve taraftarımla yeniden bütünleşmek istiyorum. Eğer uygun bulunursa, elimi taşın altına koymaya hazırım.” “Söz konusu Beşiktaş olunca…”

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yardımcı antrenörlüğünü yaptığı 2013 yılında da isminin bir ara Beşiktaş ile anıldığına dikkati çeken İbrahim Üzülmez, şunları kaydetti:

“Söz konusu Beşiktaş olunca, benim için akan sular durur. Daha önce de kulübümden bir davet almıştım ama kısmet olmamıştı. Kulübede olma şartım vardı, herhalde o dönem bu isteğim olumlu karşılanmadı. Doğru zamanın gelmesini bekleyebilmek önemli. Dediğim gibi teknik heyetin yanıtı olumlu olursa bu kez sahada değil kulübede olacağım inşallah. Zaten olursa, muhtemelen gelecek sezondan itibaren görev alabilecek şekilde bir anlaşma olur. Galatasaray ve Fenerbahçe’de de benim yer almak istediğim pozisyonda bazı arkadaşlarımız hizmet verdi. Hedefimiz kimsenin işine karışmak değil, sadece yükü hafifletmek. Beşiktaşlı futbolcu arkadaşlarımla da sık sık bir araya geliyoruz. Takımın durumu, hedefler, yaşanan her türlü gelişmeyle ilgili oturup sohbet ediyoruz. Ben camiamdan hiçbir zaman uzaklaşmadım. Bedenen olmasa bile ruhen hep onlarlaydım. Beşiktaş camiasında tek bir kişiyle en ufak bir problemim yok. İnşallah hem benim, hem de Beşiktaşım adına en doğru karar verilir.” “Parlak günler çok uzak değil”

Ağustos ayında inşaatı tamamlanması planlanan Vodafone Arena’yı görmek için de sabırsızlandığını kaydeden İbrahim Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ben efsanevi İnönü Stadı’nda, Beşiktaş formasını 500 maçtan fazla terlettim. O ambiyansı, o atmosferi, kısacası eski İnönü Stadı’nı hafızamdan silmem mümkün değil. Nasıl unuturum taraftarın o coşkusunu, nasıl unuturum orada elde ettiğimiz sayısız zaferi? Ama artık bir gerçek var. Her kulüp modern bir stada ihtiyaç duyuyor. Vodafone Arena Beşiktaş’ın geleceğidir. En kısa zamanda tamamlanmasını umuyorum. Sayın Fikret Orman ve arkadaşlarının konuyla ilgili canla başla çalıştığına da bizzat şahit olanlardanım. Büyük Beşiktaş taraftarı merak etmesin, parlak günler çok uzak değil.”

İSTANBUL (AA)

Kaynak: http://www.spor1903.com/ibrahim-uzulm...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın