Görüş Bildir
Haberler
HTC, Kendi Tabletlerini Üretecek

HTC, Kendi Tabletlerini Üretecek

Batuhan
05.11.2014 - 16:53

Google için Nexus 9 donanım ortağı olan HTC, başarılı çalışmasının ardından kendi tabletlerini üretmeye hazırlanıyor.

Google 'ın Nexus 9 tableti için donanım ortaklığı yapan HTC , başarılı bir çalışma ortaya koymuştu. Tasarım ve özellikleri başarılı olan Nexus 9 , Samsung Galaxy Tab S 8.4 için ciddi bir rakip olmuştu.

Özellikle 2.3 Ghz hızında şu anda bilinen en güçlü işlemcilerden olan 64 Bit NVIDIA Tegra K1 ile çalışarak, performans da çok büyük başarı sahibi olan Nexus 9 , tasarımsal olarak da çok başarılı.

Nexus 9 'da ortaya çıkan başarı ile kendi tabletini üretme konusunda fikir edinen HTC ise, kendi tabletini üretecek.

Geçtiğimiz günlerde HTC 'nin tablet üreteceğine yönelik pek çok kaynaktan iddialar gelmiş, HTC ise konu hakkında açıklama yapmayıp, herkesi merak içinde bırakmıştı.

Ancak bugün, HTC CFO(Mali İşler Başkanı) 'su Chang Chia-lin tarafından yapılan açıklamada, Nexus 9 ile HTC 'ye tablet üretme yolunun açıldığı ve kendi tabletlerini üretebilecekleri belirtildi.

Şimdilik HTC tabletlerin nasıl bir yapı ve özellikler sergileyeceği bilinmese de, HTC Kuzey Asya Başkanı Jack Tong 'un yaptığı açıklamada, 7 ve 8 inç tabletlerin büyük ekranlı phablet modelleri karşısında başarılı olamadıkları ifade edildi.

Açıklama sonrası HTC 'nin, 9 inç ve 10.1 inç gibi daha büyük boyutlarda tabletler üretebileceği sonucu ortaya çıkıyor. Ayrıca Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 gibi büyük ekranlı bir tabletin , üretilmesi ihtimali de bulunuyor.

Şimdilik merakla beklenen tablet ya da tabletler hakkında bilgi edinemesek de, ilerleyen haftalarda daha fazla bilginin ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/htc-kendi-tabl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0