Görüş Bildir
Haberler
Her İş İnsanının Cep Telefonunda Yüklü Olması Gereken 11 Uygulama

etiket Her İş İnsanının Cep Telefonunda Yüklü Olması Gereken 11 Uygulama

Lisa Campton
28.03.2022 - 17:00

Teknolojinin olmadığı alan neredeyse yok! Özellikle iş hayatında daha verimli çalışabilmek adına bir iş insanın telefonunda yüklü olması gereken bazı uygulamalar var. Birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. CamScanner

1. CamScanner

Dosya aktarımı için kolaylık sağlayan bu uygulama ile dokümanlarınızı kolay ve hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Formatınızı seçip aktarım sağlayabilirsiniz.

2. Airtable

2. Airtable

Excel uygulamasının online hali olarak da düşünebilirsiniz. Bu uygulama ile istediğiniz gibi tablolar oluşturup ürün tanıtımı, müşteri ilişkileri yönetimi gibi çeşitli işlerinizi düzenleyebilirsiniz.

3. Wunderlist

3. Wunderlist

Liste yapmayı sevenler için bulunmaz bir nimet olan Wunderlist uygulamasıyla çeşitli görevler oluşturup bunlara not, bağlantı gibi alt görevler de ekleyebilirsiniz. Tüm cihazlarla senkronize olabiliyor.

4. Todoist

4. Todoist

Şayet Mac kullanıcısı değilseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Hayatınızı ve planlarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz bu uygulama ile işler zamanında ve sorunsuz bitiyor.

5. Evernote

5. Evernote

Notlarınızı düzgün bir şekilde saklamanıza olanak sağlayan Evernote adeta kişisel asistanınız görevini de görüyor. Notlara ek olarak görüntü ve ses de ekleyebilirsiniz. Notlarınızın hepsi bulutta güvende.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Last Pass

6. Last Pass

Şifrelerinizi güvenli bir şekilde platformda saklamanızı sağlayan bu uygulama tam da şifrelerini sürekli unutanlar için!

7. Slack

7. Slack

Bir iletişim uygulaması olan Slack, şirket içi tüm konuşma ver görüşmelerinizi yapıp bunlara istediğiniz zamanda ulaşmanızı sağlıyor. Slack’i web ortamında da IOS ve Android tabanlı cihazlarda da kullanabilirsiniz.

8. Asana

8. Asana

İş takibi yapılmasını sağlayan ve ekipler için verimliliği garantileyen Asana, yöneticilerin projelerini yönetmesine yardımcı oluyor.

9. Wrike

9. Wrike

Proje yönetimi, ekip çalışması ve planlama organizasyonları için güçlü bulut çözümleri sunan Wrike uygulaması ile karmaşık projelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Özelleştirilmiş raporlar, etkileşimli Gantt grafiği, gerçek zamanlı haber akışı gibi özellikleriyle de iş verimliliğini artırıyor.

10. Zenkit

10. Zenkit

Proje yönetimi, çalışanlar arası iş bölümü, müşteri iletişimi yönetimi, üretim planlama, organizasyon planlama, personel planlama gibi birçok alanda pratik çözümler sunan bu uygulama ile planlarınızı kusursuz bir şekilde yapabilirsiniz. Google Drive, Gmail, Slack gibi uygulamalarla da entegre olabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Smartsheet

11. Smartsheet

Geleneksel proje yönetimi araçlarına alternatif olarak geliştirilen Smartsheet, e-tablo temelli bir iş yönetim platformu olarak öne çıkıyor. Çalışma ile ilgili herkesin görüntüleyebileceği dosyalar ekleme, projenin belirli bir kısmı için tartışma başlatma, ilerleme durumu raporu alma ve geri bildirim için web formu oluşturma, Smartsheet’in öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın