Görüş Bildir
Haberler
Her İki Telefondan Biri iPhone

Her İki Telefondan Biri iPhone

ATKN
24.01.2015 - 19:41 Son Güncelleme: 24.01.2015 - 22:50

Görsel: iMore

İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılı son çeyreğine yönelik pazar araştırmalarına bir yenisi eklendi. CIRP araştırma şirketinin verilerine göre, ABD'de bu dönemde aktive edilen cihazların yarısı iPhone oldu.

2014 yılı son çeyreğine yönelik pazar araştırma sonuçları gelmeye devam ediyor. Teknoloji ürünlerinin satışlarının arttığı tatil dönemini de içine son bu sezonda akıllı telefon pazarına yönelik son araştırma, CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) şirketinden geldi.

Birleşik Devletler'de 1 Ekim - 31 Kasım tarihleri arasında aktivasyonu yapılan akıllı telefonların markalara göre dağılımını ortaya koyan şirketin veriler oldukça çarpıcı. Bu dönemde ABD'de aktive edilen akıllı telefonların yarısının iPhone olduğu ortaya çıktı. Örneklem grubu 500 kişiyle sınırlı kalan araştırma, 4. çeyrekte aktivite edilen her iki cihazdan birinin iPhone olduğunu saptıyor.

Samsung, Apple'ın yarısı kadar

Güney Koreli Samsung ise aynı dönemde neredeyse Apple'ın yarısı kadar bir oranda kalmış durumda. Şirketin payı yüzde 26 olarak açıklanmış durumda. Üçüncü sırada ise yüzde 11 ile LG bulunuyor. Geri kalan yüzde 13'lük bölümde ise, payları yüzde 5'i bulmayan Motorola, HTC, Nokia, Blackberry bulunuyor. Bakalım ABD'deki iPhone hakimiyeti devam edecek mi?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/her-iki-telefo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0