Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Hayata Ulaşmana Ne Kadar Kaldı?

Hayalindeki Hayata Ulaşmana Ne Kadar Kaldı?

İnci Döşer
17.08.2024 - 10:01

Hayalimizde kendimiz için çok güzel hayatlar kurarız. Kimisi çok uzak hayallerdir kimisi de kolay ulaşabileceğimiz hayallerdir. Sen hayalindeki hayata ne kadar yakınsın?

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını seçer misin?

3. Hayalini kurduğun şeyler çok büyük mü?

4. Hedeflerine ulaşmak için her yol mübah mıdır?

5. Baskıcı bir ailede mi büyüdün?

5. Baskıcı bir ailede mi büyüdün?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hayallerine ulaşmak için çabalıyor musun?

7. Zorluklar olmadan güzelliklere ulaşılır mı?

8. Peki en büyük hayalin kimle ilgili?

9. Hayallerine ulaşmak için seni motive eden şey ne?

10. Son olarak senin hayallerin ne renk?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hayallerine ulaşmana ramak kaldı!

Hayallerine ulaşmanın eşiğindesin, neredeyse oradasın. İçinde bulunduğun durum, seni hayallerine bir adım daha yaklaştırmış durumda. Aranızda sadece minik bir engel kalmış, ama bu engel de senin kararlılığın ve azmin karşısında eriyip gidecek. Bu yüzden, başın dik, gözlerin ileride olsun ve hiçbir zaman üzülme. Çünkü senin hayallerin, senin inancın ve senin çabanla birleştiğinde, karşında durabilecek hiçbir engel yok. Tek yapman gereken kendine inanmak ve başarmak. O yüzden asla pes etme çünkü ulaşman için hiç bir engelin kalmamış.

Hayallerine ulaşmana birkaç adım kaldı!

Hayallerine ulaşmana birkaç adım kaldı!

Hayallerine ulaşmak için sadece birkaç adım daha, işte tam da buradasın! Ancak, bu son adımı atmak için biraz daha enerjiye ve çabaya ihtiyacın var. Kendini biraz daha zorlamalı, belki de biraz daha fazla ter dökmelisin. Çünkü biliyorsun ki, hayallerine ulaşmak için gereken tüm çaba, sonunda karşılığını fazlasıyla verecek. Biraz daha sıkı çalış, biraz daha fazla çabalayarak hayallerini gerçeğe dönüştür. Kendine inan ve bu yolculuğun sonunda hayallerinle aranda hiçbir engel kalmayacağını bil. Çünkü sen, hayallerini gerçekleştirebilecek güçte birisin. Unutma, her engel, aslında seni hayallerine bir adım daha yaklaştıran bir basamak. Bu yüzden durma, devam et ve hayallerini kucakla!

Senin hayallerine ulaşman için daha zamanın var!

Senin hayallerine ulaşman için daha zamanın var!

Hayallerinle baş başa kaldığın o sessiz anlarda, belki de kendine 'Neden hala orada değilim?' diye soruyorsun. Ancak, unutmaman gereken bir şey var ki o da, hayallerine ulaşmak için hala çok zamanın olduğu! Evet, belki şu an istediğin yerde değilsin, belki de hayalini kurduğun yaşamdan biraz uzaktasın. Ama bu seni üzmesin, çünkü hayallerine ulaşmak için çabaladığın sürece, ulaşamayacağın hiçbir hedef yok. Biraz durup nefes al, kendine biraz daha zaman ver. Hayallerin, sabırla ve emekle şekillenen birer sanat eseri gibi. Hemen ortaya çıkmazlar, zaman alırlar. Ancak sonunda ortaya çıkan eser, tüm bekleyişe değer. Unutma, hayat bir maraton ve sen bu yarışta kendi kendine rakipsin. Kendi hızında ilerle, kendine biraz daha zaman tanı. Çünkü hayallerine ulaşmak için hala çok zamanın var.

Senin hayallerine ulaşman için önünde upuzun bir yol var!

Hayallerinin gerçek olması için daha bir yol kat etmen gerekiyor. Her adımında daha çok çaba harcaman, daha çok ter dökmen kaçınılmaz. Ancak unutma ki, en değerli şeyler biraz zaman alır. Bir yıldız gibi parlamak için önce bir süre karanlıkta yanman gerekiyor. Bu yüzden umutsuzluğa kapılmak yok! Hedeflerin, senin o parlak yıldızların, seni bekliyor. Onlara ulaşmak için belki biraz daha zaman, belki biraz daha sabır gerekiyor. Ama unutma, her sabah güneş yeniden doğar ve her yeni gün, hayallerine bir adım daha yaklaştığın anlamına gelir. Yani ne olursa olsun, hedeflerinden vazgeçme. Onlar senin ışığın, senin yönün. Onları takip et, çünkü onlar seni en nihayetinde mutluluğa, başarıya ve belki de hayal bile edemeyeceğin güzelliklere götürecek.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
4
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Hayallerine ulaşmana ramak kaldı! Ihı geliyor 100 milyon dolar…

Hayallerine ulaşmak için sadece birkaç adım daha, işte tam da buradasın! Ancak, bu son adımı atmak için biraz daha enerjiye ve çabaya ihtiyacın var. Kendini ... Devamını Gör

onur.ozdemir

GEÇMİŞTE ATTIĞIM ADIMLARDA HEP BOKA BASTIĞIM İÇİN PEK AYAĞIM GİTMİYOR AÇIKÇASI! Hayallerine ulaşmana birkaç adım kaldı! Hayallerine ulaşmak için sadece birka... Devamını Gör