Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hollywood Aktörü Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Hollywood Aktörü Senin Sevgilin Olmalı?

Pelin Kılıç
23.12.2014 - 13:27 Son Güncelleme: 23.12.2014 - 16:12

Yıllarca çer çöple uğraştığımız yeter!! İşte en iyileri; hem başarılılar hem de taşlar... Peki ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir erkeğe hangisi daha çok yakışır?

2. Bir Türk aktör seç!

3. Sevgilinle evlendin diyelim (Allah bir yastıkta kocatsın!). Onunla balayına nereye giderdin?

4. Sevgilinin sana nasıl hitap etmesini istersin?

4. Sevgilinin sana nasıl hitap etmesini istersin?

5. Senin için ideal bir buluşma neler içermelidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sakal seç!

7. Sevgilin olacak kişide hangi özelliğin daha önde olmasını istersin?

8. Son olarak, bir buluşma yeri seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Brad Pitt" çıktı!

Ve tanrı Brad Pitt'i yarattı. Sen de bu mahlukatların içinde en iyisine, en seksisine layıksın. (Angelina Jolie de kimmiş, iki dakikada çırak çıkarırsın sen onu. Bu işler Hollywood'da rol kesmeye benzemez!) Daha iyisi yapılana kadar, en iyisi bu olduğu için, senin sevgilin Brad olmalı. Zaten tipin yanına başarıyı ve yeteneği koyan birisi olmalı seninki. Aşağısı senin için çer-çöp!

"Ryan Gosling" çıktı!

Vay efendim sen çok hayalciymişsin de, yok efendim hayatı toz pembe sanıyormuşsun da falan da filan... Hayatında hiç kimseyi sevmeyen, daha doğrusu sevmeyi bilmeyen sevgi sakatlarına bakma sen hiç! Hep ara o'nu. Elbet çıkacaktır Beyaz Atlı Prens karşına. Neyse ya beyaz atlı prens falan bahane, Ryan Gosling şahane ;)

"Johnny Depp" çıktı!

"Johnny Depp" çıktı!

Senin sevgilin olacak kişi az biraz gizemli, çoğunlukla bulmaca gibi ve her şeyden önce orijinal olmalı. Çünkü sen sıradanlıktan, rutinden darlanan birisin, az biraz sıradışılık iyidir iyi. Kendine has bir tarzı olacak ayrıca ve kesinlikle oturup muhabbet edebileceksin onunla. Öbür türlü birbirine bak bak zaman geçer mi? Geçmez. Bütün algoritmaları denedik ve Johnny'i getirdik önüne, ister al, ister sat :)

"Benedict Cumberbatch" çıktı!

Senin sevgilin olacak kişi bu zamana ait olmamalı bir kere. Ya Rönesans dönemi bilgeliğinde veya Ortaçağ şövalyesi asaletinde olmalı. Çünkü sen de bu zamana ait değilsin. Bunun yanında kesinlikle zeki olmalı, aptalla hayat geçer mi be. Üstüne bir de karizmatik, espri anlayışı da var... Haliyle Benedict!

"Jason Momoa" çıktı!

Şunu itiraf etmek gerekir ki: Senin olayın çoğu kişiden farklı. Sen aşkı en dibine kadar yaşamak isteyen birisin. Yarım yamalak, yalap şap şeyler zaten sana göre değil. Öyle bir adam istiyorsun ki, sana baktığı zaman içinin yağları eriyecek ve öyle bir tutkulu sevecek ki seni, aklın başından gidecek. Bu yüzden sana Tanrının bitirme tezini getirdik: Jason Momoa, nam-ı diğer Khal Drogo! Vahşet vahşet :)

"Chris Hemsworth" çıktı!

Sen oldum olası, az-biraz flörtöz ve çoğunlukla kabına sığmayan serseri tiplerden hoşlandın. Evet efendi adam yerine serseri adam tercih ediyorsun, bu belli. Ama dümdüz adamla da ömür geçer mi be! Bizce geçmez, sence de... Amaan gerçekte efendi adam yoktur zaten. Efendi rolü keser çoğu. Böyleleri en azından dürüst ve de çok daha çekici! Hem şu anda yaşayan kaç tane tanrı var ki... İşte onlardan birisi Chris, nam-ı diğer: Thor!

"Matthew Mcconaughey" çıktı!

Sen bir erkekte kendine has bir karizma arayanlardansın. Tavırları, konuşması, gülüşü, sigara içişi, kıyafetleri... Her şeyinden karizma akmalı. Tipe falan da çok önem vermiyorsun, senin asıl yakan şey: Ne yapacağını bilen erkek. Net olmalı her şeyden önce ve tabii ki de tecrübeli. Tüm Hollywood'da bu özelliklere sahip tek bir kişi var: Matthew Mcconaughey! Bizce siz, bir viski için :)

"Jake Gyllenhaal" çıktı!

"Jake Gyllenhaal" çıktı!

Seni bir erkekte kendine en çok çeken özellik, masumiyet. Tilki gibi kurnaz, ne idüğü belirsiz tehlikeli adamlar senin tüylerini ürpertiyor, senden uzak Allah'a yakın olsunlar, aman aman! Seninki saf olmalı saf. Baktığın zaman masmavi gözlerine, özgürlüğü hatırlayacaksın ve gurur duyacaksın kendinden. Bu mavilikte kaybolmak için ideal alan: Jake Gyllenhaal'ın gözleri :)

"Orlando Bloom" çıktı!

Sana nesli tükenmiş bir şeyler lazım. Bu yüzden senin sevgilin dünya üstündeki yegane elf olan Orlando olmalı. Asalet var bir kere bu adamda, yürüdüğünde yolları titretecek, girdiği ortamda 9 şiddetinde deprem yaratacak bir asaletten bahsediyoruz burada. Hem adam, Miranda denilen paçozdan yeni ayrıldı, boşta yani! Bizden demesi ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
958
342
254
128
59
52
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alper Bskrt

"Kadınlar için beleş hayal kurma platformu" :))

Şüheda Şekerci

johnny deep en şanslı ben

Pasif Kullanıcı

gözler Tom hiddleston ararken Chris hemsworth cıktı D:D