Görüş Bildir
Haberler
GTA 5 Türkçe Yama Çıktı!

GTA 5 Türkçe Yama Çıktı!

ATKN
21.05.2015 - 17:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyada satış rekorları kıran açık dünyalı temalı aksiyon oyunu GTA 5 için merakla beklenen Türkçe yama sonunda yayınlandı.

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz Nisan ayında PC için de oyun severlerin beğenisine sunulan GTA 5 için Türkçe yama yayınlandı. GTA Turk.com ekibi 2 yıldır sürdürdükleri GTA 5 Türkçe yama projesini geçtiğimiz saatlerde tamamladı ve yamayı oyun severlerin beğenisine sundu.

Çeviriyi gerçekleştiren sitede yer alan bilgilere göre GTA 5'in Türkçe yaması için 10 kişiden oluşan bir ekip 2 yılı aşkın bir süredir çalışıyormuş. PC için daha geçtiğimiz ay yayınlanan oyunu Türkçe'ye çevirip takipçilerini çok fazla bekletmek istemeyen GTA Turk ekibi, oyunun YouTube üzerinde paylaşılan videolarını izleyerek İngilizce alt yazılarını çıkarttı. Daha sonra bu alt yazıları Türkçe'ye çevirerek GTA 5'in PC için çıkmasını beklediler.

Şunu da dip not olarak belirtelim. Onbinlerce satırın çevrildiği GTA 5 Türkçe yamasında arada karşınıza İngilizce metinler çıkabilir. Bu durumda GTA Turk'e forum aracılığıyla geri bildirimde bulunarak hataların düzeltilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Dilerseniz GTA 5 Türkçe yamasını buradan indirebilir, Türkçe yamanın aktif edildiği GTA 5 görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
2
2
2
1