Görüş Bildir
Haberler
Google, Yeni E-Posta Uygulamasını Duyurdu

Google, Yeni E-Posta Uygulamasını Duyurdu

Fatih Gökhan Tomas
25.10.2014 - 16:46 Son Güncelleme: 25.10.2014 - 20:05

E-posta servisini baştan aşağı yenileyen Google, ilerleyen zamanlarda tamamen Gmail’in yerini almasını planladığı Inbox’ı resmen duyurdu. Gmail’i geliştiren ekibin çalışması sonucu ortaya çıkan Inbox, Gmail’e oranla daha yenilikçi olarak karşımıza çıkıyor.

Bu yeni e-posta servisinde, aldığınız e-postaları önceliğini kendiniz belirleyecek şekilde sıralayabileceksiniz. Bunu, Gmail’den farklı etiket ve becerilerle sunan Inbox, örneğin Bundles ile belirli gruptaki e-postaları bir araya getirip, Highlights’la önceliklendirebiliyorsunuz.

Bu servis, örneğin bir toplantınız varsa size saatini önceden haber verebiliyor, doğum gününüzü ya da önemli bir kişinin doğum gününü hatırlatabiliyor, kısacası bir asistan gibi çalışıyor.

iOSAndroid ve Web için geliştirilen Inbox, henüz beta versiyonuyla yayına başladı. Davetle kullanıcı kabul eden bu uygulamaya erişebilmek için, inbox@google.com adresine bir posta göndermeniz gerekiyor. (Ne yazmanız gerektiğini fazla düşünmeyin)

Bu uygulama hemen Gmail’in yerini almayacak ama önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Gmail’in varisi olacağını söyleyebiliriz. Uygulamanın iOS versiyonunu buradanAndroid versiyonunu da buradan indirebilirsiniz. Aşağıda Google’ın Inbox servisiyle ilgili videosunu izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın