Görüş Bildir
Haberler
Google Play Games 2.0 Güncellemesindeki Yenilikler

Google Play Games 2.0 Güncellemesindeki Yenilikler

Teknolopi
14.07.2014 - 23:34 Son Güncelleme: 14.07.2014 - 23:48

Google Play Games 2.0 Güncellemesindeki Yenillikler

Google Play Games, Game Developers Conference (Oyun Geliştiricileri Konferansı) tanıtılan yenilikleri yavaş yavaş telefonlarımıza girmeye başladı. Google, bu güncellemeyle beraber sorularımızı yanıtlamış oldu. Güncelleme paketi için oyun kayıtlarımızı kaydeden bize özel profil oluşturduğunu görüyoruz.

Yeni Google Play Games (versiyon: 2.0.1.1)  diğer yenilikleri görmekte fayda var.  Diğer yenilikler kazandığım tecrübe puanları(XP),  oynadığımız oyundaki  atladığımız seviyeler, son oynadığımız oyunu profil sayfamıza sızdırmışlar. Bir diğer özellik ise arkadaşımız oynadığı oyunu ile kendi oynadığımız oyunlar arasında karşılaştırmalar yapabiliyor olmamız. Mücadele seven arkadaşlarımız için oyunlarda geri kaldığı yerde arkadaşlarını geçmeye çalışacak. (Benim pek’de umurumda olmayan bir özellik.

Diğer bir özelliğimiz gelen kutusu. Gelen kutusunda arkadaşlarınızdan gelen soruları, gönderilen hediyeleri veya hediye istekleri, arkadaşınızdan gelen multiplayer oynama isteğini cevaplaya biliyoruz. Facebook‘ta arkadaşlarına hediye yollayıp duran sevenler için mobil üzerindeki açığını kapatmasını sağlayacak gibi duracak görünüyor. Hadi hayırlısı diyelim, sıradaki güncellemeleri bekleyelim.

Kaynak: http://teknolopi.com/google-play-game...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın