Görüş Bildir
Haberler
Google Chrome Remote Desktop iOS Uygulaması Çıktı

Google Chrome Remote Desktop iOS Uygulaması Çıktı

ATKN
13.01.2015 - 14:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google geçen yılın nisan ayında Android için Chrome Remote Desktop masaüstüne uzaktan erişim uygulamasını çıkarmıştı. Şimdi o uygulamanın iOS cihaz sahiplerine hitap eden versiyonu da yayınlandı.

Uzaktan masaüstü erişim uygulaması evdeki veya iş yerinizdeki bilgisayarınıza güvenli bir şekilde erişmenizi ve onu kontrol etmenizi sağlıyor. Google’ın bu uygulaması biraz daha Google deneyimine dahil olacak şekilde Chrome web tarayıcısının kullanımını gerekli kılıyor. Uygulamayı mobil cihaza indirdikten sonra bilgisayardaki Chrome internet tarayıcısının altına da Remote Desktop uygulamasını kurmak gerekiyor.

Chrome Remote Desktop uygulamalarını masaüstü ve dizüstü bilgisayar ile mobil cihaza indirdikten sonra kurulum işlemlerini yapmak gerekiyor. iOS cihazı üzerinde Chrome Remote Desktop uygulamasını açın ve bağlanmak istediğiniz bilgisayarı uygulama içinden seçin. Bu işlem Mac veya PC’nize iPhone veya iPad üzerinden erişmenize olanak sağlayacak, tıpkı daha önce Android cihazlarından erişim imkanı sunulması gibi.

Teknoblog

Kaynak: http://www.teknoblog.com/google-chrom...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0