Görüş Bildir
Haberler
Gölpazarı'nda Vatandaşla Poyraz Arasında Montaj Krizi

Gölpazarı'nda Vatandaşla Poyraz Arasında Montaj Krizi

Tarık Şakar
07.03.2014 - 17:22 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 17:51

Vatandaşla Vekil Arasında Montaj Krizi

Veysel Eroğlu'nun konuşmasından önce kürsüye çıkan Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, konuşmasını yaptığı esnada, Bahçeli hakkında söylediği sözler yüzünden, seçim binası üzerinde oturan bir vatandaş tarafından tepki ile karşılandı.

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde AK Parti seçim bürosu açılışında kendisine 'Bahçeli öyle şey söylemez” diyerek tepki gösteren Barış Altın isimli vatandaş AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, “Bahçeli'nin söylediği ne kadar montaj bir kasetse, Sayın Başbakanımız ile söylenen şeylerde o kadar montajdır” cevabını verdi.

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Bilecik'in Gölpazarı ilçesini ziyaret etti. AK Parti seçim bürosu açılışını yapmak için ilçeye gelen Bakan Eroğlu, partililer tarafından karşılandı. Bakan Eroğlu'nun konuşmasından önce kürsüye çıkan AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, birilerinin montaj kasetlerle siyaseti dizayn etmeye çalıştıklarını belirterek, 'Sayın Başbakanımızın yapmadığı, görüşmediği konuşmaları sanki yapmış gibi montaj kasetlerle piyasaya sürüyorlar. Şimdi geçin, açın interneti bakın. Gençler biliyorlar internete fazla takıldıkları için. Ben şimdi buradan yine MHP'li arkadaşlara sesleniyorum. Bahçeli'nin bir kaseti var. Grup toplantısında konuşma yapıyor. Diyor ki, Abdullah Öcalan bizim liderimizdir. Buradan İmralı'ya selam olsun diyor. Kim söylüyor bunu, o kasette Devlet Bahçeli söylüyor' dedi.

Bu sırada bir Barış Altın, 'Bahçeli öyle şey söylemez. Yalan atıyorsun' diye tepki gösterdi. Poyraz ise, 'Bahçeli'nin söylediği ne kadar montaj bir kasetse, Sayın Başbakanımız ile söylenen şeylerde o kadar montajdır. Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak da, Fetullah Gülen'le ilgili olarak da şuan da internette dolanan onlarca kaset var. Dolayısı ile yukarıdaki arkadaşımız itiraz ediyor. Bahçeli öyle şey söylemez diyor. Doğru. Montaj diyor. Doğru. Bende söylüyorum montaj diye ama inanın bakın nasıl itiraz ediyorlarsa, Bahçeli öyle söylemez nasıl diyorlarsa, AK Parti kadroları olarak bizde söylüyoruz, Recep Tayyip Erdoğan asla öyle şeyler yapmaz, yapmadı' dedi.

Altın daha sonra durumun yanlış anlaşılma olduğunu belirterek özür diledi.

Kaynak: http://www.haber228.com/haber-693-gol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0