Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray O Transfer İçin İmza Aşamasına Geldi

Galatasaray O Transfer İçin İmza Aşamasına Geldi

Batuhan
03.01.2014 - 10:51

Galatasaray O Transfer İçin İmza Aşamasına Geldi

Galatasaray, önceki günlerde Ünal Aysal'ın açıkladığı İzet Hajrovic transferini bitirmek üzere.

Başkan Ünal Aysal’ın birkaç güne kadar KAP’a bildiririz dediği İzet Hajroviç transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’ın gündemine bir anda giren kanat oyuncusu için Mancini’nin de onayını alan sarı kırmızılı yönetim transferi bitirmek için görüşmelerini sıklaştırdı. Öyle ki transfer artık imza aşamasına geldi.

İsviçre'nin önemli medya kuruluşlarından olan Blick, bugün İsviçre'de takımıyla idmana çıkacak İzet Hajrovic'in hafta sonu idmanlara katılmayabileceğini ve Galatasaray’a imza atmak için İstanbul’a gidebileceğini belirtti.

Galatasaray teknik heyetinin ve yönetiminin oldukça ısrarcı olduğu bu transferde Grasshoppers kulübü ile Galatasaray’ın 5 milyon Euro bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladığı ve transferde artık ufak pürüzlerin kaldığı gelen bilgiler arasında.

Grasshoppers doğruladı

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan İzet Hajrovic için kulübü Grasshoppers'tan ilk açıklama geldi.

İsviçre ekibinin sportif direktörü Dragan Rapic, ülkesinde konuştu ve Galatasaray'ın ilgisi ile ilgili; 'Evet, Galatasaray bizimle iletişime geçti' ifadelerini kullanarak sarı-kırmızılıların teklifini doğruladı.

Galatasaray'ın Bosnalı oyuncu için önerdiği rakam da sorulan Rapic, yorum yapmaktan kaçınırken, 'Şu anda, bu seviyede rakam konuşmayalım' ifadelerini kullandı.

Türk statüsünde oynayabilecek mi?

Galatasaray yönetimi İzet Hajroviç transferini gerçekleştirirse oyuncunun Türk statüsünde oynayabilmesi için izleyeceği yolu da belirledi. Daha önceden ülkemizde oynayan Baliç ve Boliç’i örnek gösterecek olan sarı kırmızılı yönetim Milli basketbolcu Emir Preldzic’i de bu örneklere ekleyecek ve oyuncunun Türk statüsünde oynayabilmesi için bütün şartları zorlayacak.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın