Görüş Bildir
Haberler
Grosskreutz Sağlık Kontrollerinden Geçti

Grosskreutz Sağlık Kontrollerinden Geçti

Mustafa Boztepe
03.01.2016 - 11:09 Son Güncelleme: 03.01.2016 - 19:22

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği ancak lisans çıkmadığı için oynatamadığı Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, sarı-kırmızılı takıma ne zarar ettirecek ne de kar. Galatasaray kulübü, 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ve yarım sezon ödediği parayla beraber Grosskreutz için 2.6 milyon Euro fatura çıkardı. Alman kulüp Stuttgart'ın bu parayı ödemeye hazır olduğu iddia edildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman basını, ara transfer döneminin en büyük sürprizlerinden birini patlattı. Stuttgart, Galatasaray'da forma giyemeyen Kevin Grosskreutz'un, sağlık kontrollerinden geçtiğini, Galatasaray'la ise görüşmelerin halen devam ettiğini bildirdi.

Kevin Grosskreutz, Stuttgart ile anlaştı, Galatasaray’da yüzler güldü. Lisansı yetişmediği için ligin ilk yarısında oynatamadığı Alman futbolcunun kaçarcasına ayrılmasıyla ikinci şoku yaşayan sarı-kırmızılılar, ne zarar edecek ne de kâr yapacak.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre ailesine yakın bir kulüp arayan ve bu yönü mizah konusu olarak işlenen 27 yaşındaki oyuncu bir süredir kulüplerle görüşmede bulunuyordu ve sonunda Stuttgart ile anlaşma sağladı. Alman ekibinin Galatasaray’la temasa geçerek, oyuncu için ödenen bonservis ile beraber Grosskreutz’a verilen paraları karşılamaya hazır olduğunu bildirdi.

Galatasaray, oyuncunun bonservisi için Dortmund’a ödenen 1.5 milyon euro ile beraber, futbolcuya yapılan ödemeleri ve masraflarını da istedi. Futbolcuya yarım sezon için verilen 925 bin euro ile birlikte, Galatasaray’ın yaptığı diğer harcamalar da listeye eklendi.

Kirayı Bile Alacaklar

Lisansının çıkmamasından dolayı kulübü kusurlu gören bu boş dönemde sürekli olarak Almanya’ya giden Grosskreutz, gidiş-dönüş biletlerini de Galatasaray’a aldırmıştı. Cim-Bom, Stuttgart ile yaptığı pazarlıkta bu giderleri de hesaba kattı. Grosskreutz için tutulan evin kirasıyla beraber ortaya çıkan toplam, 2.6 milyon euroyu buldu. Cim-Bom böylece, 27 yaşındaki futbolcu için yaptığı bütün ödemelerin karşılığını almış olacak.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın