Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Gidiyor

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Gidiyor

Caner
22.06.2014 - 12:31

Ender Arslan Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe Ülker Yönetimi, şampiyonlukla noktalanan Play-Off final serisi sonrası ilk transfer hamlesini, ezeli rakibi Galatasaray’da forma giyen milli guard Ender Arslan’la yaptı. Oyun kurucu pozisyonuna “Türk” takviyesi yapmak isteyen coach Zeljo Obradovic’in isteği üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Milli Takım’da da uzun yıllardır görev yapan, bu sezon da Sarı-Kırmızılı takımda başarılı bir performans sergileyen 31 yaşında ve 1.90 boyundaki guardın transferi için girişimde bulundular.

Bu sezon Galatasaray Liv Hospital formasıyla BEKO Ligi’nde 38 maçta ortalama 18 dakika süre alan Ender, 7.4 sayı, 2.5 asist ve 1 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Ender, THY Euroleague’de ise 26 maçta 15 dakika süre alarak 6.7 sayı, 1.8 asistle oynamıştı. Ender’in de transfere sıcak baktığı ve ünlü Sırp çalıştırıcının kendisini kadrosunda görmek istemesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdiği öğrenildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

KLEIZA YOLCU

Fenerbahçe Ülker’de, sezon başında 3.3 milyon Euro bedelle ‘Avrupa’nın en pahalı transferi’ olarak kadroya katılan Litvanyalı forvet Linas Kleiza’nın ise bileti kesildi. Kleiza’nın sözleşmesindeki opsiyonun kullanılmayacağı ve yıldız oyuncunun serbest bırakılacağı ifade edildi.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/ender-arsl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0