Görüş Bildir
Haberler
G.Saray, Olcan İçin Teklifini İletti

G.Saray, Olcan İçin Teklifini İletti

Fatih
28.05.2014 - 23:03

G.Saray, Olcan İçin Teklifini İletti

Galatasaray, Roberto Mancini'nin transfer listesinin başında yer alan Olcan Adın için Trabzonspor'a teklifini iletti

Olcan Adın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle 5+3 yabancı kuralının devreye girmesiyle teknik direktör Mancini'nin transferde 'mutlaka alın' dediği Olcan Adın için Galatasaray, Karadeniz ekibine teklifini sundu.

Bu sezon Trabzonspor'la kariyerinin zirvesine çıkan, hem oynadığı futbol hem de attığı gollerle takımını sırtlayan 28 yaşındaki yıldız için Galatasaray, 2 milyon euro + Emre Çolak ya da Yekta Kurtuluş'tan birini önerdi.

'Bırakın gideyim'

Bu sezon takımdan ayrılarak daha büyük kulüpte forma giymeyi isteyen Olcan, Trabzonspor yönetimine geçtiğimiz günlerde 'Düzgün geldim, düzgün ayrılmak istiyorum. Beni satın, siz de para kazanın. Buradan ekmek yedim ancak artık kalmayı düşünmüyorum. Lütfen benim için gelen transfer tekliflerini değerlendirin' demişti.

2011-2012 sezonun devre arasında 3 milyon 250 bin euro bonservis bedeliyle Gaziantepspor'dan transfer edilen Olcan, bu sezon bordo mavili formayla 48 maçta 15 gol atıp 15 de asist yaparak muazzam bir performans sergiledi.

Uğruna Gomis ve Gökhan'dan vazgeçildi

Sarı kırmızılılar, en çok istediği isimlerden biri olan Olcan Adın'ı transfer edebilmek için listede olan başka bir isim Gökhan Karadeniz'i Trabzonspor'a bırakmaya karar vermişti.. Galatasaray hem Gomis hem de Gökhan Karadeniz transferlerinden çekilerek Olcan Adın transferinde kolaylık sağlamaları için Trabzonspor'a jest yapmıştı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın