Görüş Bildir
Haberler
First Person Shooter Oyun Türüne Yeni Bir Soluk Getiren Valorant Hakında 10 Ferahlatıcı Bilgi

First Person Shooter Oyun Türüne Yeni Bir Soluk Getiren Valorant Hakında 10 Ferahlatıcı Bilgi

luna
11.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 16:57

Bu bilgileri oyun oynadığınız zaman kullanmayı ve hatırlamayı unutmayın! 🎮

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duvarların bir çoğundan mermi geçer!

Duvarların arkasında aslında pek de güvende değilsiniz! Valorant'ta birçok duvardan mermi geçer ve bu da sizin arkasında saklandığınız duvarlardan ölmenize sebep olur.

2. Sage duvarı ile kendinizi yükseltebilirsiniz!

Sage ajanının duvarı sadece bir alanı kapatmaya değil kendinizi belli alanlarda yükseltmenize de yarar sağlar. Boostlanan duvardan daha farklı açılar yakalayarak rakibi şaşırtabilir ve düşmanlarınızı kolay bir şekilde alt edebilirsiniz.

3. Spike (bomba) yerleştirmek 4 saniyenizi alır!

Valorant'ta bombayı yerleştirmek 4 saniyenizi alır ve kurduğunuz spike kurulduktan tam 45 saniye sonra patlar.

4. Sage duvarını Raze'nin schedule yeteneği ile daha kolay kırabilirsiniz!

Sage ajanının duvarını kırmak için birkaç şarjör mermi boşaltmak yerine takımınızdaki Raze ajanından yardım isteyebilirsiniz! Raze ajanını zıplatmaya yarayan schedule yeteneği Sage ajanının duvarına atması halinde duvarın daha çabuk kırılmasına yardımcı olur.

5. Tur içerisinde biri Shorty biri Classic olmak üzere iki adet tabancanız olabilir!

Genellikle ilk tabanca turu kaybedildiğinde kullanılan bu yöntem birçok avantajı beraberinde getirir. Bir shorty (küçük pompalı tabanca) satın aldıktan sonra yere bırakın ve elinize ücretsiz olan 'classic' tabancayı alın. Tur başladığında elinizde kullanabileceğiniz iki silah olacak ve turu kazanmanıza ekstra imkan sağlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Viper ajanının asit duvarını aşağı çekerek alçaktan atarsanız duvarınız haritada ilerlemez!

Viper ajanının asit duvarının belli bir mesafesi vardır fakat bu duvarı yukarı doğru bakmadan atarsanız ya duvar atılamaz ya da çok küçük bir bölgeye atılacağı için neredeyse kullanılamayacak hale gelir.

7. Spike (bomba) iki parça halinde imha edilebilir!

Bombayı etkisiz hale getirmek 7 saniye sürer. Ayrıca spike iki parça halinde (iki parça da 3.5'ar saniye sürer) etkisiz hale getirilebilir. Yani spike yarılanır ve daha sonra diğer yarısını baştan başlamadan kaldığınız yerden etkisiz hale getirebilirsiniz.

8. Kay/o ajanının bastırma bıçağı ultileri iptal edilebilir!

Kay/o ajanının bastırma bıçağı birçok yeteneği kullanılamayacak hale getirdiği gibi ajanların ultilerini de tamamen iptal eder ve ultiler (yetenekler de dahil) bıçağın etkili olduğu süre boyunca kullanılamaz.

9. İplerde yeteneklerinizi kullanamazsınız!

Bazı haritalarda bir yerden diğer bir yere geçmek için ipler vardır ve bunları kullanırken yeteneklerini kullanamazsınız. Lakin ipleri kullanırken silahınızla ateş edebilirsiniz. Tabii iplerde pek isabetli bir şekilde mermilerin gitmeyeceğini de hatırlatmadan geçmeyelim!

10. Sova ajanı ile spike kurduğunuzda şok okları spike imhasını engeller!

Eğer Sova ajanını oynuyor ve şok oku yeteneğinizi hali hazırda kullanmadıysanız bombayı kurduktan birkaç saniye sonra zamanlamanızı ayarlayıp bombanın tam üzerine gelerek havaya şok oklarınızı atın. Rakip o sırada sizi öldürse bile bombayı çözmeye geçtiğinde şok okları bombanın üzerine düşecek. Bu da rakibin canını azaltarak veya öldürerek turu size kazandıracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın