Görüş Bildir
Haberler
Finalde Rizzoli Düdük Çalacak

Finalde Rizzoli Düdük Çalacak

Fatih
11.07.2014 - 22:00

Finalde O Düdük Çalacak!

Tüm dünyanın merakla beklediği Almanya ile Arjantin arasında oynanacak finali İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

Almanya ve Arjantin arasında oynanacak tarihi Dünya Kupası maçını İtalyan hakem Nicola Rizzoli'nin yöneteceği açıklandı.

Bologna'da yaşayan Mimar Nicola Rizzoli, 42 yaşında ve Dünya Kupası'nda daha aönce İspanya-Hollanda, Nijerya-Arjantin grup maçlarını ve Arjantin-Belçika çeyrek final maçını yönetti.

Uluslararası hakemlik kariyerine 2007'de başlayan Rizzoli, iki büyük Avrupa kulüp şampiyonasında final yönetti. 2010 Avrupa Ligi finalinde Atletico Madrid ile Fulham arasında oynanan maçı yöneten Rizzoli, 2013'de ise en büyük maçta görev aldı. Bayern Münih ve Borussia Dortmund arasındaki mücadeleyi yöneten Rizzoli, yönetimiyle takdir topladı.

2011'de FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda görev alan İtalyan hakem, iki maçta görev aldı. EURO 2012'de de görev alan Rizzoli, İspanya-Fransa çeyrek final maçı ve 2 grup maçı yönetti. Geçtiğimiz sene Türkiye'de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası'nda da iki maçta düdük çaldı.

Rizzoli'nin yardımcılıklarını ise Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ekvador Futbol Federasyonu'ndan Carlos Vera olacak.

FIFA Dünya Kupası'nda 1978'de Sergio Gonella ve 2002'de ise Pierluigi Collina düdük çalan İtalyan hakemler olmuştu.

Sporx

Kaynak: http://dk2014.sporx.com/SXHBQ394851SXQ
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0