Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman ve Taraftarlara Sırbistan'da Zorluk Çıkartıldı, Kafile Belgrad'da

Fikret Orman ve Taraftarlara Sırbistan'da Zorluk Çıkartıldı, Kafile Belgrad'da

Batuhan
22.10.2014 - 13:53

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve taraftarlar Belgrad’a girişte Nikola Tesla Havalimanı’nda zorluk yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. haftasında yarın Belgrad’da Partizan ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı ve Umut Güner ile birlikte aynı uçakta seyahat eden taraftarlar gece Belgrad’a girişte Sırp polisinin çıkardığı zorluklara maruz kaldı.

Partizan maçı için iki gün önceden Belgrad’a giden başkan Orman ile yönetici arkadaşları Ahmet Kavalcı ve Umut Güner, gümrükte 1 saat bekletildikten sonra Belgrad Büyükelçiliği’nin bizzat devreye girmesiyle Belgrad’a giriş yapabildi. Uçakta bulunan diğer taraftarların ellerindeki maç biletlerini göstermesine rağmen uzun bir süre bekletilmelerinin ardından sorun halledildi ve ülkeye girişleri gerçekleştirildi.

Bu arada başkan Fikret Orman, bütün taraftarlar ülkeye alınıncaya kadar havaalanında bekleyerek, sorunların çözülmesinin ardından konaklayacağı otele hareket etti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında yarın akşam oynayacağı Partizan karşılaşması için bu sabah Belgrad’a hareket etti.

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan THY’ye ait özel uçakla Partizan deplasmanına giden kafilede 20 futbolcu yer alırken, sakatlığı süren Sosa kadroya dahil edilmedi. Takımla birlikte; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da Belgrad’a gitti.

1.5 saatlik uçak yolculuğunun ardından Belgrad Nikola Tesla Havalimanı’na inen siyah beyazlılar, geniş güvenlik önlemi altında konaklayacakları otele hareket etti. Beşiktaş, bugün TSİ 20:00′de maçın oynanacağı Partizan Stadı’nda son antrenmanını yapacak.

Antrenman öncesinde ise TSİ 19.30′da Teknik Direktör Slaven Bilic ve Takım Kaptanı Tolga Zengin, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Belgrad kafilesinde yer alan 20 futbolcu şöyle:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin – Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal – Kerim Frei, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay ŞahanCenk Tosun, Demba Ba

(DHA)

Kaynak: http://zete.com/fikret-orman-ve-taraf...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0