Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçeli Futbolcuların Korku Dolu Anları

Fenerbahçeli Futbolcuların Korku Dolu Anları

Fatih
27.09.2014 - 21:20

Fenerbahçeli Futbolcuların Korku Dolu Anları

Fenerbahçe İzmir'e korku filmi gibi bir yolculuktan sonra İzmir'e indi. Saat 16:00'da THY’ye ait özel bir uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden Fenerbahçe kafilesi havalandıktan 15 dakika sonra fırtınaya yakalandı ve büyük bir sarsıntı yaşadı.

Sarı-lacivertli kulübün medya sorumlusu ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada uçağın sarsıldığını ancak futbolcuların bu sarsıntı sırasında eğlendiğini söyledi.

Manisa’da yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçı için saat 16.00’da THY’ye ait özel bir uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden Fenerbahçe kafilesi havalandıktan 15 dakika sonra fırtınaya yakalandı ve büyük bir sarsıntı yaşadı. Şiddetli rüzgar ve türbülansın neden olduğu sarsıntıda futbolcular çığlık attı ve dualar ettiler. Uçakta en çok Mousa Sow’un korktuğu ve sürekli dua ettiği öğrenilirken Mehmet Topuz ve Bekir İrtegün “Elbette çok korktuk ve dua ettik. Hepimiz emanet bir can taşıyoruz. Önce yüce Allah’a emanetiz. Dualarımızı ettik ve çok şükür sağ salim indik ‘dediler. Yaklaşık 10 dakika kadar çok şiddetli sarsıntı yaşayan futbolcular “Bu güne kadar en çok korkutan hava yolu seyahatimiz bu oldu. Yaklaşık 5 yıl önce de Ankara’dan dönerken çok korkmuştuk ama bu kaz yaşadığımız korku o seyahati çok geride bıraktı. Çok şükür ki daha sonra İzmir’e inişimiz rahat oldu” dediler.

Korku dolu bir yolculuktan sonra az önce İzmir’e inen Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyetin kuzeyden esen şiddetli rüzgar ve yağmur fırtınası karşılardı. Fenerbahçeli futbolcular İzmir’e inip otobüse bindikten yaklaşık 3 dakika sonra bardaktan boşanırcasına şiddetli bir yağmur bastırdı. Çok kısa süren yağmurun ardından takım otobüsü Manisa’da kampa gireceği Anemon Otel’e gitmek için yola çıktı. Futbolcular Manisa’ya geldiklerinde de tekrar yağmur bastırdı. Ancak otel girişine kadar yanaşan takım otobüsü sayesinde futbolcular ıslanmadan otele giriş yaptılar.

İzmir’de takımı yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu karşılarken, Manisa’da kötü hava koşulları nedeniyle taraftar olmaması dikkat çekti.

Fenerbahçe kulübü yetkilileri ise yaşananlar hakkında 'Hava muhalefeti sebebiyle uçak sarsıldı ama ciddi bir korku ya da panik gibi durum kesinlikle yoktu. Uçak sarsıldığında futbolcular kendi aralarında eğlendiler, uçaktan çok korkanlar küçük bir tedirginlik yaşadı ama bu hiç önemi olmayan küçük detaylardı' yorumunu yaptı.

Ülke Haber

Kaynak: http://www.ulkehaber.com/spor/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın