Görüş Bildir
Haberler
'Fenerbahçe Son Kaledir, Teslim Olmaz'

'Fenerbahçe Son Kaledir, Teslim Olmaz'

Fatih
21.01.2014 - 19:36 Son Güncelleme: 21.01.2014 - 21:27

'Fenerbahçe Son Kaledir, Teslim Olmaz'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili kararının ardından ailesiyle tatil için gittiği Fransa'dan Türkiye'ye döndü. Yıldırım, 'Hakkmızda ferman vermişler, uyduk geldik. Kalem kırılmış. Fenerbahçe son kaledir, teslim olmaz' dedi.

Yargıtay kararı açıklandığında Fransa'da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye'ye döndü.

Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Aziz Yıldırım ile eşi Gonca ve kızı Yaz Yıldırım da İstanbul'a geldi.

Taraftarlardan coşkulu karşılama

Fenerbahçeliler, cezaları onadığı kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı, havalimanında coşkuyla karşıladı.

Özel uçakla ailesiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Yıldırım'ı, Genel Havacılık Terminali'nde, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyeti ve futbolcular, kulüp yetkilileri, kulübün diğer branşlarındaki sporcular ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk karşıladı.

Erken saatlerden itibaren havalimanına gelen çok sayıda taraftar, Yıldırım'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Terminal önünde taraftar izdihamı

Yıldırım'ın gelişiyle havalimanında uygulanacak program, taraftarların terminal önüne kadar gelmesiyle işlemedi.

Yıldırım ve ailesi, 21.15'te özel uçakla alana indikten sonra, alan dışında heyecanı artan taraftarlar, terminalin dış kapısındaki barikatı yıkarak, çıkış kapısının önüne toplandı. Burada izdihama neden olan taraftarlar, uyarılara rağmen kapı önünden ayrılmayarak, tezahüratlar yaptı.

Kalabalık nedeniyle yarım saati aşkın bir süre dışarı çıkamayan Yıldırım, daha sonra güvenlik elemanlarının da yardımıyla yönetim kurulu üyelerinin ardından güçlükle terminalden çıkarak otobüse bindi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın da kalabalığın arasında zor anlar yaşadığı görüldü. Bazı taraftarlar da yakılan meşalelerin ateş ve dumanından etkilendi.

Aziz Yıldırım'ın terminalden çıkmasının ardından yapacağı basın açıklaması nedeniyle hazırlığını yapıp bekleyen gazeteciler de izdiham sırasında sıkıntılı anlar yaşadı.

'Hakkımızda ferman vermişler'

Otobüsün içinde mikrofonla taraftarlara kısa bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, 'Sevgili Fenerbahçeliler, birbirimizi ezmeden buradan çıkalım. Bize yakışanı yapalım. Önümüzde daha birkaç gün var. Hep beraber konuşacağız, dertlerimizi anlatacağız, beraber olacağız. Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk geldik. Kalemimizi kırmışlar. Fenerbahçe son kaledir teslim olmaz'

ifadelerini kullandı.

Yıldırım, kendisini karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür ederek, 'Başka kulübün taraftarları da gelmiş. Beşiktaşlıları görüyorum burada. Diğer kulüplerdeki taraftarlara da vicdanı olan herkese teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar. İyi ki varsınız. Hep beraber yürüyeceğiz bu yollarda. Bunun için rahat olun' diye konuştu.

Yıldırım'ın konuşması, taraftarların tezahüratları ile sık sık kesildi.

Yıldırım'ı karşılayanlar arasında Galatasaray forması giyenlerin olduğu da görüldü. 'Maltepeli Beşiktaşlılar' grubu, üzerinde Özhan Canaydın, Süleyman Seba ve Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının olduğu 'Biz Beşiktaşız Biz Fenerbahçeyiz Biz Galatasarayız' yazılı pankart açtı.

Bazı taraftarların bu pankarta tepki gösterdikleri de görüldü.

Yıldırım, duygusal anlar yaşadı

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, pasaport kontrolünden sonra yöneticilerin ve sporcuların bulunduğu bekleme salonuna girdiği sırada, duygusal anlar yaşadı.

Salonda bulunan sporcuların elini sıkan ve futbolculara sarılan Yıldırım'ın bu sırada duygulandığı gözlendi. Kendisine gösterilen ilgi üzerine duygusal anlar yaşayan Yıldırım, gözyaşlarını tutamadı.

Havalimanından Bağdat Caddesi'ne

Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu otobüs, havalimanından 1,5 saatlik sürenin ardından ayrılarak, taraftarların beklediği Bağdat Caddesi'ne hareket etti.

Yöneticileri taşıyan otobüsün çıkışının ardından, havalimanında yoğun trafik oluştu.

Geniş güvenlik önlemleri

Yıldırım'ın gelişinde, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali önünde, geniş güvenlik tedbirleri uygulandı.

Terminalin dış girişinden itibaren yol bariyerlerle çevrilirken, bariyerlerin önünde çok sayıda özel güvenlik personeli görev yaptı. Yıldırım'ı karşılamaya gelen taraftarlar, terminal binasının önündeki otopark alanında bekletildi. Çeşitli mesajların yer aldığı pankartlar taşıyan taraftarlar, tezahüratlar yaparak Yıldırım'ın gelişini bekledi.

Karşılama organizasyonu sırasında, terminale yakın birkaç noktada çevik kuvvet ekipleri de önlem aldı.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen Havalimanı'nda

Aziz Yıldırım'ın Gözyaşlarına Hakim Olamadığı O An

Aziz Yıldırım'ın Taraftara Yaptığı Konuşma

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0