Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Liderin Karşısında

Fenerbahçe Liderin Karşısında

Batuhan
06.03.2014 - 10:46

Fenerbahçe Liderin Karşısında

Euroleague son 16 turunda ilk dört mücadelesi veren Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda grubun yenilgisiz Barcelona ile karşılaşacak.

Üç maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe serisini İspanya'da devam ettirmeye çalışacak. Barcelona ise kazanırsa çeyrek finali garantileyen ilk takım olabilir.

Palau Blaugrana'daki Euroleaue son 16 turu dokuzuncu hafta karşılaşması 21.45'te başlayacak.

Fenerbahçe E Grubu'nda dört galibiyete sahip dört takımdan biri. Barcelona ise son 16 turunda maç kaybetmeyen tek ekip.

İspanyol takımının bu akşam kazanması, Anadolu Efes ve Laboral Kutxa'nın da haftayı galibiyetle kapatması halinde çeyrek finali garantilemesi anlamına gelecek.

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, Barcelona'ya iyi oynamak ve kazanmak için gittiklerini ama işlerinin zor olduğunu söyledi.

İki takım bu sezon dördüncü kez karşılaşacak. İlk tur grubunda Türkiye'deki maçı Fenerbahçe, İspanya'dakini Barcelona kazanmıştı. İstanbul'da oynanan son 16'daki ilk karşılaşma da 76-73 Barcelona üstünlüğü ile tamamlandı.

Fenerbahçe bugüne kadar deplasmanda Barcelona ile oynadığı 13 maçtan sadece birini kazandı.

Barcelona'nın en formda ismi, geçtiğimiz hafta İstanbul'da Anadolu Efes karşısında 26 sayı, 15 ribaundluk performans sergileyen Ante Tomic. Hırvat pivot Euroleague'de Şubat ayının en değerli oyuncusu seçildi.

Fenerbahçe'nin son Olympiakos galibiyetinde Linas Kleiza 21 ve Bo McCalebb 20 sayıyla öne çıkan isimler oldu. Euroleague'de son üç maçını kazanan Sarı Lacivertli takım Türkiye Ligi'nde de dokuz maçtır kaybetmiyor.

Takımda yaşanan tek olumsuzluk, üç gün önce ligdeki Tofaş maçında McCalebb ile tartışan Nemanja Bjelica'yı Obradovic'in çok sert bir şekilde soyunma odasına göndermesi oldu.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/fen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın