Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Mustafa Boztepe
30.01.2016 - 19:47 Son Güncelleme: 30.01.2016 - 23:47

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırladı. Maç, 90 dakikalık bölümde eşitlik bozulmayınca uzatmalara gitti. 113. dakikada Diego Ribas Fenerbahçe'nin golünü attı ve Fenerbahçe kupada çeyrek finale yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Sezon Sonunda Kutlayacak Çok Şeyimiz Olacak"

Pereira: "Sezon Sonunda Kutlayacak Çok Şeyimiz Olacak"

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Kayserispor’u 1-0 yenerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira maçı değerlendirdi.

Portekizli teknik adam, sarı-kırmızılı takımdan övgüyle bahsederken, Tolunay Kafkas’a da değinerek, “Çok kaliteli bir takımla karşılaştık. Teknik direktörleri de çok iyiydi. Tolunay Kafkas tam bir büyük takım hocası. Bu akşam rakibimiz kaliteli bir oyun gösterdi. Bizim için çok zor maç oldu. Kayserispor herkesten puan alabilecek bir takım oluşturmuş. Zor bir galibiyet oldu. Ama bundan dolayı mutluyum. Son dakikakaya kadar galibiyeti aradık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.

Taraftardan övgüyle söz eden Pereira, “En önemlisi benim her oyuncumdan memnun olmam, buna Diego da dahil. Her oyuncum bu akşam her şeylerini verdi. Taraftarlar ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlar yine harika görüntülerini sergiledi. Bu kulüpte mutluyum” diye konuştu.

Sezon sonunda kutlama yapacaklarını söyleyen Fenerbahçe’nin hocası, konuşmasını şöyle tamamladı;

“Şu anda bir şeyler kutlamak için erken. Sezon sonunda kimin nasıl bir kutlama yapacağını göreceğiz. Ben hayatım boyunca kutlama yapan tarafta oldum. Taraftarların da sezon sonunda kutlayacak çok şeyi olacaktır. Farklı bir ülkeye geldim. Futbolu farklı olan bir ülkeye geldim. Sezon sonunda kutlayacak çok şeyimiz olacak.“

"Fenerbahçe'ye Kupada Başarılar Diliyorum"

"Fenerbahçe'ye Kupada Başarılar Diliyorum"

Kadıköy deplasmanında uzatmalarda kaybederek çeyrek finale çıkma şansını yitiren sarı-kırmızılı ekibin çalıştırıcısı, A Spor'a yaptığı açıklamada oyun anlayışlarında bir değişiklik yapmadıklarını belirterek 'Fenerbahçe'nin baskı kurması doğal. Defansif ve ofansif anlayışımız belli. Yalnızca bugün bazı hatalar yaptık, onları düzeltmeye çalışacağız' dedi.

Genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Kafkas, 'Bu bir dezavantaj olarak görülebilir ama buna rağmen 10 kişi kaldıktan sonra iki net pozisyon yakaladık, onları atabilsek belki penaltılara gidebilirdi. Olmadı, Fenerbahçe takımını tebrik ediyorum ve kupada onlara başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.

Kafkas ayrıca, bundan sonra lige odaklanacaklarını ve korkulu rüya görmek istemediklerini de söyledi.

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaştı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve uzatmalara gidildi...

İkinci uzatmanın başında Josef'in yerine oyuna giren Diego Ribas, 113'te Kadlec'in ortasında topu kafayla ağlara yolladı ve Fenerbahçe'yi 1-0'lık skorla çeyrek finale taşıdı.

Kayserispor'da gol öncesinde Deniz Türüç kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Diego'nun golü sonrası maçtaki en net pozisyonunu da yakalayan Kayserispor direği geçemedi. William Oliveira topu direğe nişanladı, Fenerbahçe kazanmasını bildi.

Galibiyet sonrasında Fenerbahçe yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı.

SporxGoal ve Açık Mert Korkusuz

Diego'nun golü

Diego ve Pereira'nın gol sevinci

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
33
6
5
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çift el

https://youtu.be/Ghlh6Mk5G_I

Pasif Kullanıcı

Diego atmasaydı keşke. İyi oynuyo zannedicekler