Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe; Futbol, Basketbol ve Voleybolda Lider

Fenerbahçe; Futbol, Basketbol ve Voleybolda Lider

Enver K.
29.01.2016 - 15:32

Fenerbahçe'nin futbol, basketbol ve voleybol takımları, bu sezon çeşitli kulvarlarda lider olarak camiayı mutlu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivertli kulübün bünyesindeki futbol takımının yanı sıra kadın basketbol ve voleybol ekipleri, hem Türkiye'de hem Avrupa'da zirvede yer alma başarısı gösterdi. THY Avrupa Ligi'nde yenilgisiz lider durumda bulunan erkek basketbol takımı, Spor Toto Basketbol Ligi'nde de ikinci sırada bulunuyor.

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki futbol takımı, uzun süredir yenilmemesinin yanı sıra camiaya zirve keyfi yaşatıyor. Spor Toto Süper Lig'de 19 maç sonunda 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgiyle 46 puan toplayarak maç fazlasıyla Beşiktaş'ın önünde zirvede yer alan sarı-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda da H Grubu'nu 5 galibiyet ve bir beraberliğin ardından 16 puanla tamamlayıp, ilk sırada üst tura yükseldi.

THY Avrupa Ligi'nde yenilgisiz tek takım

THY Avrupa Ligi'nde yenilgisiz tek takım

Fenerbahçe'nin erkek basketbol takımı ise özellikle THY Avrupa Ligi'nde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiriyor.

Top 16 turunda E Grubu'nda yer alan sarı-lacivertli ekip, şu ana kadar oynadığı 5 maçı da kazanmayı başardı. Top 16 turunun tek yenilgisiz ekibi özelliğini koruyan Fenerbahçe, aldığı sonuçlarla grubunda ilk sırada yer aldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi'nde de zirveyi zorluyor. Ligde 15 maçta 11 galibiyet ve 4 yenilgi alan sarı-lacivertliler, 12 galibiyetli Anadolu Efes'in ardından ikinci sırada bulunuyor.

Kadın basketbolunda da zirvede

Kadın basketbolunda da zirvede
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivertlilerin kadın basketbol takımı ise hem Türkiye'de hem Avrupa'da rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 16 karşılaşmada 13 galibiyet ve 3 yenilgi alan Fenerbahçe, lider durumda bulunuyor.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda sadece bir kez yenilen sarı-lacivertliler, elde ettiği 11 galibiyetle bu kulvarda da zirvede yer aldı.

Fenerbahçe Grundig emin adımlarla ilerliyor

Fenerbahçe Grundig emin adımlarla ilerliyor

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı da iki kulvarda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de tek yenilgi alan sarı-lacivertli ekip, 13 galibiyetin ardından Eczacıbaşı VitrA, VakıfBank ve Galatasaray gibi güçlü rakiplerinin önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe Grundig, CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda da başarılı sonuçlarıyla dikkati çekti. Son olarak E Grubu'nda Almanya'nın Dresdner takımını 3-0 yenen sarı-lacivertliler, 17 puan toplayıp namağlup grup birincisi olarak ikinci tura yükseldi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın