Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Yerli Harekatı

Fenerbahçe'den Yerli Harekatı

Fatih
07.07.2014 - 21:38

Fenerbahçe'den Yerli Harekatı

Diego'dan başka yabancı transferi yapmayacak olan Fenerbahçe, iki genç isime imza attırmak üzere.

Brezilyalı yıldız Diego Ribas’a imza attırmak için gün sayan Fenerbahçe, yerli transferinde de atağa kalktı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı sınırlaması nedeniyle yerli isimlere yönelen sarı-lacivertliler, İstanbul Başakşehir’in iki yıldız adayı İbrahim Yılmaz ve Evren Cenk Şahin’i renklerine bağlamak üzere.

YENİ SALİH UÇANLAR

Bucaspor’dan transfer ettiği Salih Uçan’ı büyük bir karla Roma’ya satan Fenerbahçe yönetimi, yeni transfer politikasını bu doğrultuda şekillendirdi. Ülkedeki genç ve yetenekli isimleri araştıran transfer komitesi, Ersun Yanal’ın tavsiyesi üzerine İbrahim ve Cenk’i listesine aldı.

İstanbul Başakşehir ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, Salih Uçan’ın da menajerliğini yapan iki yıldız adayının menajerinin Roma’dan dönmesini bekliyor. Önümüzdeki günlerde İbrahim ve Cenk’in menajeri ile masaya oturacak olan sarı-lacivertlilerin, transferi bitirmesi bekleniyor.

ERSUN YANAL TANIYOR

Ersun Yanal tarafından İstanbul Başakşehir’in altyaş gruplarından bu yana izlenen İbrahim’in, takımdan gönderilmesi beklenen Webo’nun yerine forvet alternatifi olarak kullanılacağı öğrenildi. Orta sahada hücuma dönük her alanda oynayabilen Cenk ise, kanatların yedeği olarak düşünülüyor.

İbrahim ve Cenk’in kendileri için büyük bir adım olan Fenerbahçe’nin teklifini şart sürmeden kabul ettiği, menajerlerinin ise son detayları konuşacağı öğrenildi. Fenerbahçe, uzun süreli sözleşme düşündüğü iki isme beşer yıllık anlaşma önerecek.

Semih KALKAN / amkspor.com

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/07/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın