Görüş Bildir
Haberler
Facebook Sohbet Balonları Google Chrome'a Geldi

Facebook Sohbet Balonları Google Chrome'a Geldi

Batuhan
16.06.2014 - 11:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook Sohbet Balonları Google Chrome'a Geldi

Google’ın yeni Chrome eklentisi Faces.im sayesinde Facebook’un sitesine girmeden, tarayıcı üzerinden mesajlaşılabiliyor.

Facebook üzerinden mesajlaşman için artık sosyal ağın internet sitesine girmeye gerek yok. iOS ve Android platformlarında kullanılan Facebook Messenger’daki sohbet balonları, Google Chrome eklentisi Faces.im ile masaüstüne geldi.

Faces.im, Facebook’un mobil uygulamasındaki baloncuk bildirimlerine benzer bir deneyim sunuyor ve Facebook mesajlarının kontrol edilmesi için web sitesine göz atma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Google Chrome ile internette dolaşırken hangi sayfada olunursa olunsun, Facebook mesaj kutusuna herhangi bir ileti düştüğünde baloncuk bildirimi tarayıcının sağ bölümünde beliriyor. Kutuya tıklandığı anda ise gelen mesaj okunup yanıtlanabiliyor. Mobilde olduğu gibi farklı kişilerden mesaj geldikçe sağ tarafta farklı sohbet balonları beliriyor. Sağ üst köşedeki uzantının üstüne tıklanıldığında ise mesajlar bölümü açılıyor ve buradan yeni sohbetler başlatılabiliyor.

Google Chrome için Faces.im uzantısını buradan indirebilirsin.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/faceb...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0