Görüş Bildir
Haberler
Facebook Kârını Yüzde 193 Artırdı

Facebook Kârını Yüzde 193 Artırdı

Onedio Medya
24.04.2014 - 18:41 Son Güncelleme: 24.04.2014 - 19:54

Facebook Kârını Yüzde 193 Artırdı

Facebook telefonunuzda birden çok fazla uygulamaya sahip olması biraz canınızı sıkıyordur muhtemelen ama buna kendinize alıştırmanız gerekiyor zira Facebook‘un CEO’su Mark Zuckerberg’in açıklamasına göre Facebook Messenger‘ın artık ayrı bir uygulama olarak kullanılması sadece bir başlangıç.

Zuckerberg’in The New York Times’a yaptığı açıklamaya göre firmanın Creative Labs bölümü “Büyük Mavi Uygulama Paketi” üzerinde çalışıyor. Bu durum, WhatsApp ve Instagram gibi uygulamaların yanı sıra, bazı hizmetlerin de Facebook Messenger‘da olduğu gibi ayrı bir uygulama haline geleceğine işaret ediyor. Facebook‘un masaüstüne oranla daha çok mobil alana ağırlık vermesi ve Creative Labs ekibinin geçtiğimiz günlerde Facebook Paper‘ı yayınlaması da yeni uygulamalar konusunda kullanıcıları meraklandırıyor. Zuckerberg konuyla ilgili olarak: “ Benim düşünceme göre, bir süredir var olan ürünlerin, birinci sınıf tecrübelere dönüştürdüğümüzü göreceksiniz. Ve daha önce yer bulamadığımız bazı yeni alanları da keşfedeceğimizi göreceksiniz.

Zuckerberg, bu yeni çalışmaların Facebook‘un genel işi üzerinde uzun süreli bir etkisi olmayacağını da sözlerine ekledi. Yalnız bu açıklama Paper ve Facebook Home gibi bazı uygulamaların hiçbir zaman başarıyı yakalayamayacağı anlamına da gelmiyor, sadece Instagram ve WhatsApp gibi başarıyı yakalamaları biraz zaman alabilir. Bakalım Facebook cephesinden konuyla ilgili olarak ne gibi sürprizler gelecek…

Kaynak: http://sosyalmedyakulubu.com.tr/sosya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0