Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin "Hoşlanılan Kız" İle Yaşadığı Elem Verici 14 An

Erkeklerin "Hoşlanılan Kız" İle Yaşadığı Elem Verici 14 An

diazepam
21.01.2015 - 16:01 Son Güncelleme: 21.01.2015 - 16:40

Hoşlanılan ama adı dahi öğrenilememiş, nelerden hoşlandığı, nasıl konuştuğu bilinmeyen kızlar... Kızlarımız. Hayatımızda açtıkları büyük oyuklar ve bıraktıkları derin izler. 

İçerik hazırlanırken 'ekşi sözlük'ten istifade edilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşlanılan kızın bira şişesini çakmakla açması.

Hoşlanılan kız biraz da büyüdür, hayallerde yaratılan tanrıçadır. Hayallerimizde bari özgür olalım be denilerek olağanüstü bütün özelliklerin hoyratça eklenmesidir. Hoşlanılan kız melek gibi güzeldir, sesi yumuşak ve okşayıcıdır, gülünce dudaklarının arasından gül yaprakları saçılır, saçlarını savurduğunda ışık damlacıkları dökülür ortalığa... Ama sizin böyle özellikle bahsettiğiniz kız kayalıklarda bira içerken 'bana verin ya' diyerek aldığı şişeyi çakmağın götüyle çıtaks! diye açıyorsa savrulan gül yaprakları nereye düşer, saçılan ışık damlacıkları nerelere kaçışır?

2. Hoşlanılan kızın telefonuna "açma 2" diye kaydedilmiş olduğunu görmek.

Seni sürekli arayan, rahatsız eden, bilmediğin, sana sigorta satmak isteyen, vs. numaraları telefonuna 'açma' diye kaydedersin ki bu numara seni aradığında kim olduğunu merak etme. İşte böyle anların birinde, hoşlandığın kızın telefonunu, yanında olduğun halde, sırf melodisini duymak, sırf dikkatini çekmek için çaldırırken ekranda gördüğün 'açma2' yazısıyla yıkılmaz mısın benim güzel kardeşim? Demek ki kızın hayatındaki istenmeyenler listesinde bankadan sonra ikinci sıradasın. Bir kapitalizm iki seks manyağı... Canın sağolsun be melek, canın sağolsun...

3. Hoşlanılan kızın kardeşine teşvik primi vermek.

Çaktırmadan, ara sıra sizi övsün, sizin güzelliklerinizden bahsetsin diye kızın kardeşine belli aralıklarla ödeme yapmaktır. 

- Arif abi çok iyi biri bence, geçen topumuz arka bahçeye kaçtı panter gibi duvardan atlayıp aldı, beni de çok seviyor, sürekli ilgileniyor benimle, geçen Hanife teyzeyi karşıdan karşıya geçiriyordu, çok da iyi bir işi varmış, iyi para alıyormuş diyorlar, her gün kitap okuyormuş ve ayda mutlaka iki kere sinemaya gidiyormuş, en büyük hayali Avrupa seyahatiymiş, sevdiğine çok bağlı biriymiş diyorlar.....

Getirisi büyük olacak bir harekettir, tabi bokunu çıkarmamak lazım. Ufaklığı iyi tembihlemek lazım ki çaktırmasın. İyi bir teşvikle hoşlanılan kızı 1 ay içerisinde elde etmek işten bile değil.

4. Hoşlanılan kızın yazlıktan döndüğü gün.

14-17 yaş arası ergenin en mutlu olduğu gündür. Bronzlaşmış teni, sararmış saçları ile henüz yazlık havasından kurtulamamış kıyafetleri ile hoşlanılan kızın mahallede görüldüğü o ilk gün tarif edilemez bir mutluluk ve heyecan tufanıdır.

Bunu yaşamamış olan ergenliğini tamamlayamaz, hep yarım kalır bir şeyler. Sebebi bu işte, yazlıktan dönen hoşlanılan kızı mahallede ilk defa görmenin verdiği o adrenalin, serotonin, endorfin eksikliği.

5. Hoşlanılan kızın abi/kanka/hacım/naabüyün demesi.

Hiç olmazsa sesini duyayım bir kere dersin, yanıma yaklaşsın, hafif gülümsesin, varsın sevmesin ama bir kere olsun merhaba desin, selam desin, nasılsın desin diye kıvranırsın. Sonra karşıdan eteklerini uçuşturarak gelir, yaklaşır, yaklaşır, dudaklarını ıslatır, savrulan saçlarını geriye atar ve 'Naabüyün hacıt?!' der... İyidir be pampa der yoluna devam edersin, iyi de melek gibi geliyordun be karşim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hoşlanılan kızın "sana sevgili bulalım" dediği an.

Seninle konuşmamız lazım dediği an nereden geldiğini bilmediğim bir sıcaklık baştan aşağı sardı beni. İki ihtimal vardı; ya 'senden hoşlanıyorum' diyecekti bana ya da 'anlıyorum ki benden hoşlanıyorsun ama ben seni arkadaş olarak görüyorum' diyecekti. İkisi de iyiydi benim için ya benim olacaktı ya noktayı koyup kafamı rahatlatacaktı. Ama benim olsaydı ya. Akşam üzeriydi, banklarda oturmuş beklerken çıktı geldi, yanı başıma oturdu, aynı sıcaklık geldi çöktü üzerime... Baksana dedi, baktım, güldüm, sokuldum sanki... Sana bir sevgili bulalım amk iyice abazan kaldın dedi... İyice sokuldum ve sarıldım... Helal be kankama yap bir şeyler dedim... Lanet girsin böyle hayata.

7. Hoşlanılan kızın "sen çok iyi birisin" demesi.

Kulağa ne kadar iyi gelmişti oysa, çantasını tuttuğum için, sinema biletlerinin parasını ben verdiğim için, çıkışta gömdüğümüz waffle'ları ben ısmarladığım için, ders notlarının onun için bulup, fotokopi çektirdiği için hep aynı şeyi söylemişti; 'sen çok iyi birisin'. Meğer aşk demek değilmiş bu, yeterli değilmiş geceler boyu sevişmek için, ellerini tutmak için kafi değilmiş... Çok iyi biriymişim, onu sevgilisiyle tanıştırdığım için... Daha da yapanı s.ksinler!

8. Hoşlanılan kızın kilim desenli apartmanda oturması.

8. Hoşlanılan kızın kilim desenli apartmanda oturması.

İlk defa okuldan birlikte çıkıp evine doğru yürüyoruz... Allah'ım rüya mı bu, sanki uzansam eline bile dokunurum. Mahallenin girişinde buradan ayrılalım diyor, ayrılıyoruz. Ama gitmiyorum ben, nasıl giderim ki, arkasından bakmadan, eve girişini görmeden nasıl giderim... Oha girişinde 'alın teri' yazan, kilim motifli apartmana mı girdi? Oha camdan çıkan kadına 'nörüyon bibim?' mi dedi...

9. Hoşlanılan kızın solo test'te 11 bırakması.

Abi altı üstü solo test dediler, zekayla ne ilgisi var dediler, saçmalıyorsun kızın ortalaması 2.7 dediler... Ama üst üste solo testte 5 defa 11 bırakılmaz ki? Geçtim bilgin'i, başarılıyı, bir defa kurnaz çık be güzellik...

10. Hoşlanılan kızın Recep Tayyip Erdoğan'a benzemesi.

İnsanı geren bir durum. Hele ki bıyıklar da andırıyorsa tehlike çanları çalmaya başlamış demektir. 

Sürekli laf sokması, azarlaması, sizi bir şeylere benzetmesi de cabasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hoşlanılan kızın bayramda kurban şişirmesi.

En azından sigara içmiyor abi, ciğerleri körük gibi dediler. Ailesine yardım ediyor, inancı var, merhametlidir dediler. Ama ben aklımdan sevdiceğimin yere çöküp, koyunun bacağına sokulmuş hortumu hıfff hıfff diye üflemesini çıkaramıyorum. 5 dakikada davul etti hayvanı. Yiğitmiş.

12. Hoşlanılan kızın içlik giymesi.

12. Hoşlanılan kızın içlik giymesi.

Daha geçen demişti oysa bana 'bir erkeğin atlet giymesini acayip itici buluyorum' diye. O günden beri zatürre olma pahasına atlet giymiyorum, görür de benden soğur diye. Ama havanın eksilere düştüğü şu günlerde skiny kotun altından bana selam eden içlik için ben ne diyeyim ki? Atlete hayır diyorsun da bu içlik ne kız diye nasıl g.t edeyim ki... İçlik de olsa güzel, belki sevişmek istemez ama içlik olmasa da istemezdi zaten. Oh be güzel avundum valla, mis!

13. Hoşlanılan kızın gece Barkın'da kalması.

Sadece arkadaşlarmış diyebildim, tabi abi kesin öyledir deyişlerindeki kinayeleri görmezden geldim, bir şey yapacak olsalar bana niye söylesin ki diye düşündüm. Ama işte o kalktı gitti, ben kayalıklarda onun yasını tutarken o kim bilir Barkın'da neleri tutuyor?... Tövbe yarebbim... Yapmaz öyle şey ay parçası... Yapmaz dimi lan? tabi abi kesin öyle... S.ktirin lan buradan!

14. Hoşlanılan kızın Berkay hayranı çıkması.

Ne yani, şimdi biz Merve'yle çıkmaya başlayınca ben Caner Erkin durumuna mı düşeceğim? AVM helalarında Merve mi kovalayacağım Berkay indirmesin kızı diye. Geceleri alemlere akan Berkay'ın peşi sıra kız mı toplayacağım? Ne yani Berkay kızın memesini imzalayacak ben de ardında mı duracağım geriye devrilmesin diye... Olm nereden çıktı bu Berkay ya, Gökhan Tepe, Mustafa Ceceli falan bari olaydı iyiydi.

Bonus - Hoşlanılan kızın 0.9 uç kullandığını öğrenmek.

Ya popüler şeyleri sevmiyor, ya dağınık, yazısı çirkin, özensiz ya da 0.9 ucu kimse istemediği için cimrilikten yapıyor. Allah'ım bir 0.9 uca bu kadar anlam yükleyecek ne vardı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
93
53
24
22
20
16