Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan 'Atlet' Tepkisi: 'Sen Atatürk'ün Böyle Resim Çektirdiğine Şahit Oldun mu?'

etiket Erdoğan'dan 'Atlet' Tepkisi: 'Sen Atatürk'ün Böyle Resim Çektirdiğine Şahit Oldun mu?'

FreiGeist
22.08.2017 - 15:12 Son Güncelleme: 22.08.2017 - 17:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafını eleştirdi ve 'Birisi sözde 'Adalet Yürüyüşü' yapıyor. Arada sırada karavana oturup atletle yemek yiyor. Bugün de baktım bir gazete başlık atmış 'vatandaş filanca' diye. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım bir gazeteciyi çağıracak beni böyle çek diyecek. Ondan sonra da ben Atatürk'ün partisinin başıyım. Atatürk'ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı? Bunlar trajikomik görüntüler. Onlar bu görüntülerle zavallı hale düşüyorlar. Milletim ona gereken dersi verdi yine verecek' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

📷  AA

Erdoğan, 'Suriye'de kurulmak istenen terör devletinin önünü kesecek en kritik hamlemizi yaparak Fırat Kalkanı Harekatını gerçekleştirdik. Kararlılığımız vardı. Suriye'nin kuzeyinde PYD'ye, YPG'ye bir devlet sözde devlet asla kurdurtmayız, kurdurtmayacağız. Bazıları Kürt devleti falan diyor. Ben bunu Kürt kardeşlerime hakaret telakki ediyorum. İnanıyorum ki benim Kürt kardeşlerim Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin güneyinde böyle bir oluşuma asla fırsat vermeyecektir. Ülkemizin içinde bir üniter  yapı halinde şu anda Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı Çerkez'i, Gürcü'sü … ile 80 milyon tek milletiz. Tek bayrağımız, tek vatanımız ve tek devletimiz var. 780 bin kilometrekare tek vatan. Bu vatanı bölmeye gayret edenlere, biz her tarafı mezar ederiz' açıklamasında bulundu.

"Tuvalete gidişin fiyatı 1 milyondu"

"Tuvalete gidişin fiyatı 1 milyondu"

Erdoğan, 'Paramızda istemediğiniz kadar sıfır vardı. Onları attık. Tuvalete gidişin fiyatı 1 milyondu. Eskiden delikli kuruşlarla gidiyorduk. Nerelerden nerelere getirdik ülkeyi. Şimdi böyle bir şey söz konusu değil. 6 sıfır atmak suretiyle paramıza itibarını yeniden kazandırırken demokratik ve hukuki reformlarımızı da kesintisiz sürdürdük' dedi.

"Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever, milliyetperver değildir"

"Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever, milliyetperver değildir"

'Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever, milliyetperver değildir' diyen Erdoğan, 'Yıllarca havalimanı, havalimanı dendi. Şimdi denizin üzerine havalimanı yapıyoruz, bunlar 'İstemezük' diyorlar. Kim bunlar? Komünistler, komünistler. İki ili, Artvin ve Rize'yi kucaklayacak bu havalimanı, adam 'İstemezük' diyor. Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever, milliyetperver değildir. Bu hizmetleri verdiğiniz zaman çılgına dönüyorlar. Biz yolumuza devam edeceğiz. Milletimiz yıllarca kendisine oynanan oyunları bozdu. Ülkemizi geldiğimiz noktanın gerisine düşürecek hiçbir organizasyonun başarı şansı yoktur' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bu benim vatandaşıma hakarettir"

"Bu benim vatandaşıma hakarettir"

 📷  Selahattin Sönmez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafını da eleştiren Erdoğan, 'Birisi sözde Adalet Yürüyüşü yapıyor. Arada sırada karavana oturup atletle yemek yiyor. Bugün de baktım bir gazete başlık atmış 'vatandaş filanca' diye. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım bir gazeteciyi çağıracak beni böyle çek diyecek. Ondan sonra da ben Atatürk'ün partisinin başıyım. Atatürk'ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı? Bunlar trajikomik görüntüler. Onlar bu görüntülerle zavallı hale düşüyorlar. Milletim ona gereken dersi verdi yine verecek' ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi söz konusu fotoğrafı ‘Vatandaş Kemal’ başlığıyla manşetine taşımıştı.

Hürriyet gazetesi söz konusu fotoğrafı ‘Vatandaş Kemal’ başlığıyla manşetine taşımıştı.
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1060
583
403
228
96
58
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uzundonlu_kisot

sen hiç Atatürk'ün "evde ki paraları sıfırlayın" dediğini duydunmu?

Çapulcu Kayra

tayyoş haklı , yemek yerken smokin giymeyen fetöcüdür

İris

Solculara ve komünistlere vatan haini muamelesi yapıp atlet giyen bir adama millete hakarettir demek 😂😂. Hele "Sen Atatürk'ü hiç atlet ile gördün mü?". Atatü... Devamını Gör