Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Ben Halkımdan Besleniyorum'

etiket Erdoğan: 'Ben Halkımdan Besleniyorum'

ATKN
15.05.2016 - 17:31 Son Güncelleme: 15.05.2016 - 18:34

Kendisini 'kandan beslenmekle' suçlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Haddini bil, haddini. Ben halkımdan besleniyorum. Kandan beslenen birileri varsa, 1960'ta rahmetli Menderes'in ve iki arkadaşının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir, sizsiniz' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ve Türkiye Gençlik Vakfının (TUGVA) Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlediği 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

'Halk ne derse o olacak'

'Şimdi çıkmış bir tanesi, dünyanın değişik yerlerinde, 'Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekir, kan diyor. Üç unsur var. Bu üç unsurun bir tanesi mezhepçilik unsurudur, ikincisi ırkçılık unsurudur, üçüncüsü terör unsurudur. Bu zatın söylediklerinde, bu üç unsurun tamamı var. Bunlar kandan besleniyorlar. Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da o hava esmeye başladı. Herhalde oraya imrendiler. Baktılar ki bu iş, sandıkla gelmiyor. Girdiği her seçimde malum, aldığı netice ortada. Şimdi 'Acaba kanla netice alır mıyız?' diye buna bakıyor. Alamayacaksın. Bu milletin üstüne çıkamazsın. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Millet ne derse o olacak. Gençler, şunu da unutmayın, halk ne derse o olacak, Hak ne derse o olacak.'

'Haddini bil'

'Haddini bil'

Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

'Van'da il başkanları toplantısında konuşan zat, şahsıma karşı yine alçakça bir ifade kullandı. Bizim kandan beslendiğimizi söylüyor. Haddini bil, haddini. Ben halkımdan besleniyorum, halkımdan. Kandan beslenen birileri varsa, 1960'ta rahmetli Menderes'in ve iki arkadaşının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir, sizsiniz' ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu ne demişti?

Kılıçdaroğlu ne demişti?
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da düzenlenen il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümeti eleştirmişti.

TOBB'da yaptığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepki gösterdiği konuşmayı tekrarlayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuşmuştu:

'Aynı şeyi söylüyorum. Bir kişi konuşacak Türkiye susacak. Biri konuşacak hakim ona göre karar verecek, bir kişi konuşacak ona göre milletvekili listeleri hazırlanacak. Bir kişi konuşacak istediği adam hapse girecek. Böyle bir sistemi kan dökmeden gerçekleştirmezsiniz. Aynı şeyi tekrar söylüyorum. Demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanırız diyoruz. Kan dökmek sizin geleneğinizde var. Her gün onlarca kişi hayatını kaybetmiyor mu? Kandan beslenen bir insan, açık net. Erdoğan kandan beslenen birisi.'

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
233
102
101
43
13
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
canjackk

Halkından besleniyorsun evet.Bundan zaten şüphemiz yok.

Pasif Kullanıcı

onu diyoruz zaten bizden besleniyorsun

Pasif Kullanıcı

tayyip için kolon kanseri, epilepsi hastası diyolar doğru mu ? şakaysa komik değil doğruysa öldüğün gün ülkede şenlik yapcaz haberiniz olsun..