Görüş Bildir
Haberler
Erasmus Açıklamalarından sonra

Erasmus Açıklamalarından sonra

Mertcan Eke
29.09.2014 - 10:16 Son Güncelleme: 29.09.2014 - 13:27

Yusuf Kaplan

Son zamanlar da kendisini gündeme taşımak isteyen köşede kalmış yazarların en büyük umudu atacağı bir kaç twit ile dikkatleri üzerine çekmektir.

İşte Yusuf Kaplan'ı da bu şekilde duyduk. Kendileri hakkında ki yorumlarım, düşüncelerim bende kalsın takdiri size bırakayım.

İşte Yusuf Kaplan'ın twitleri:

“Erasmus, rezalet bir iş demiştim: Erasmus bursu alan öğrenciler arasındaki gayr-ı meşru ilişkiden 1 milyon (!) çocuk doğmuş! Skandal bu! 

Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan ahmaklar sürüsü yetiştirme projesidir! 

‘Erasmus kuşağı’ geliyor! Ülkesine, insanına, ruh köklerine yabanlaşmış, mankurtlaşmış ve ‘ahmaklaştırılan’ bir kuşak icat ediyorlar!” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okurken o kalem tutan ellerini öpmek isteyeceğiniz yazarlardan cevap tabiki gecikmedi

Aydın Engin'in dünkü 'ERASMUS PİÇLER'  adlı köşe yazısından bazı satırlar lütfen yazının tamamını kaynağından okuyunuz.

Avrupa Komisyonu, uluslararası öğrenci değiş tokuş programı olarak bilinenErasmus projesi üstüne bir araştırma yayımladı. Haber birçok yerde yayımlandı. Ben haberin önemli bölümünü Hürriyet’ten aktarıyorum:

“... 28 AB ülkesinin yanı sıra İsviçre, İzlanda, Norveç, Lichtenstein ve Türkiye’den öğrencilerin katıldığı Erasmus Programı’nın başarısını ölçmek için 88 binden fazla öğrenci, öğretmen ve işveren ile görüşen yetkililer, programa katılan öğrencilerin__yüzde 27’sinin uzun süre birlikte oldukları partnerleri ile bu sırada tanıştığını da ortaya koydu. Programın başladığı 1987 yılından beri 3 milyona yakın öğrenci Erasmus’la yurtdışında yaşama fırsatı buldu.

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazi...

Özgür Mumcu da bu duruma dayanamayıp bugünkü köşe yazısına bu konuyu taşımış

Özgür Mumcu'nun 'ANLAT AÇILIRSIN' başlıklı köşe yazısından bazı satırlar da şu şekildedir. Lütfen yazının tamamını kaynaktan okuyunuz.

Fazla kimsenin bilmediği bir müzik grubu keşfedersiniz. Bazen de kıyıda kalmış bir film ya da kitap bulursunuz. Hem başkaları bilmesin size özel kalsın istersiniz hem de bir iki kişiyle de olsun bu garip keşfinizi paylaşmayı dilersiniz. 

Yeni Şafak’ta yazan Yusuf Kaplan benim için bu çeşitten biriydi. Ne yalan söyleyeyim senelerdir gizli neşe kaynağımdı. Şöhreti yayılır da herkes ondan bahseder ve bu eğlence elimden alınır diye hep korktum. Yazıp ettiklerini sadece dar bir arkadaş çevresiyle paylaştım. Yusuf Kaplan’ı vicdanımda hep bir sır gibi sakladım. 

Ancak kendisiyle yaşadığım mutlu anların hızla tükenmekte olduğunun da içten içe farkındaydım. Cevherlerin eninde sonunda parlaklıklarıyla göz almak gibi bir huyları vardır ve Sayın Kaplan da buna istisna değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0