Görüş Bildir
Haberler
2023 En Güzel, Komik ve Etkileyici Doğum Günü Mesajları: Aileye, Sevgiliye, Arkadaşa Özel Doğum Günü Sözleri

2023 En Güzel, Komik ve Etkileyici Doğum Günü Mesajları: Aileye, Sevgiliye, Arkadaşa Özel Doğum Günü Sözleri

GNS
03.03.2023 - 09:50

Sevdiklerimizin hayatımızdaki yerlerini ve onlara olan duygularımızı elbette bir güne sığdırmak mümkün değil. Fakat herkes için kendi doğduğu gün, bambaşka bir anlam taşır. Bu noktada sevdiklerimizin yanında olmak bizleri de en az onlar kadar mutlu eder. İnsanlar doğum günlerinde hatırlandıklarını bilmek, sevildiklerini hissetmek ve bu günü kutlamak ister. Kimi zaman düşünülmüş tatlı hediyelerle kimi zaman da ufak bir kutlama mesajıyla dahi onları mutlu etmemiz mümkündür. İçten gelen sıcak ve samimi bir mesaj, doğum gününde insanları mutlu etmeye yeter de artar bile. 

Sevdikleriniz mutlu olsun diye en güzel, içten, etkileyici ve komik doğum günü sözlerini haberimizde sizler için derledik. İşte anneye, babaya, sevgiliye ve en yakın arkadaşa atabileceğiniz birbirinizden güzel iyiki doğdun mesajları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

Hayatında istediğin her şeyin gerçekleşeceği güzel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Sevdiklerin ile birlikte geçireceğin güzel bir yıl yaşarsın umarım. Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle.

En Güzel Doğum Günü Mesajları

En Güzel Doğum Günü Mesajları

Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.

Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.

Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.

Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.

En Anlamlı Doğum Günü Mesajları

En Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.

Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için. Doğum günün kutlu olsun.

Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara.

Yüzündeki sevginin bir an olsun bile eksilmediği, aksine her gün daha artacağı güzel bir yaş geçirmeni dilerim. İyi ki doğdun.

Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

Anneye Doğum Günü Mesajları

Anneye Doğum Günü Mesajları

Başımı dizlerine koyduğum zaman tüm zorlukları unutur sana sığınırım. Her anımda yanımda olduğun için beni iyi bir insan yaptığın için çok teşekkür ederim. Hakkın asla ödenmez Anneciğim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın bizimlesin. Seni çok özledim ve seni çok seviyorum iyi ki doğdun nice mutlu güzel yıllara.

Senin gibi bir anneye sahip olmak en büyük şansım, iyi ki doğdun!

Hayatımda daha iyi bir kadın düşünemiyorum. Sen benim güzel annemsin ve seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun anne.

Anneciğim, yanında olamasam da gittiğim her yerde seni düşünüyorum. Senin varlığın benim için bu dünyayı renkli kılıyor. İyi ki varsın ve nice mutlu güzel yaşlar geçirmeni diliyorum.

Anne, bütün sevgini kalbimde sakladım. Bugün hepsi çiçek açmışlardı. Seni çok seviyorum anne. Mutlu yıllar.

Anneler İçin Doğum Günü Mesajları

Anneler İçin Doğum Günü Mesajları

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim. Canım annem, seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatım boyunca hep yanımda oldun. Senin kadar harika bir anneye sahip olduğum için ne kadar minnettar olduğumu anlatacak kelimeler asla bulamayacağımı biliyorum ancak 'Seni çok seviyorum!' diyerek başlayabilirim. Sevgi ve şefkat dolu geçen tüm yıllar için teşekkür ederim anne. Doğum gününde sana sevgi ve mutluluk diliyorum.

Senin varlığındır beni yaşatan, iyi ki doğdun canım annem.

Bugün, cennetten gelen en iyi melek bu dünyada doğdu ve sonra güzel annem oldu. Doğum Günün Kutlu olsun canım annem.

Çocukken, bana örnek olmak için benden önce; gençken, her ihtiyacım olduğunda beni gözetmek için arkamdan, yetişkin olduğumda ise destek vermek için hep yanımda yürüdün. Her an yanımda olduğun için sana minnettarım. Doğum günün kutlu olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Babaya Doğum Günü Mesajları

Babaya Doğum Günü Mesajları

Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.

Bu dünyada doğum günü kutlayan en güçlü ve en eğlenceli insan sensin babacığım. Nüfus cüzdanın da ne yazarsa yazsın sen neşen ile her zaman aramızdaki en genç kişi olacaksın. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara.

Babacığım senin çocuğun olmak beni değerli kılan… Nice yaşlara…

Seni anlatmak mümkün mü? Seni nasıl ifade edebilirim? Her şey o sihirli sözcükte: Baba! Seni çok ama çok seviyorum. İyi ki doğdun, nice yaşlara…

Hayatın tüm güzelliklerini öğreten adam benim sevgili babam doğum günün kutlu olsun.

Babaya Atılabilecek Doğum Günü Mesajları

Babaya Atılabilecek Doğum Günü Mesajları

Kızması üç dakika, sevmesi bir ömür, dünyalara bedel tek insan canım babam. İyi ki doğdun!

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak bir ülke yok babacığım. Nice yıllara.

Sen hayattaki en güzel ‘’iyi kim’’sin. Senin evladın olmaktan gurur duyuyorum. Nice yaşlara…

Baba! Senin çocuğun olmak benim için en büyük mutluluk kaynağı. Nice yaşlara…

Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

Kardeşe Doğum Günü Mesajları

Kardeşe Doğum Günü Mesajları

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun kardeşim, iyi ki varsın..

Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun biricik kardeşim!

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak 'hayat katar' yıllarına. Doğum günün kutlu olsun biricik kardeşim.

İnsanlar sadece güzel görmeye başladıklarında karşısındakinin ruhuna dokunabilir. Sen hep güzel gören ve güzel görünenlerden biri ol. Doğum günün kutlu olsun kardeş.

Her zaman gülümsemek için bir nedenimiz vardır. Doğum gününde seni ne kadar sevdiklerini gör ve bu insanlar için bir kez daha gülümse! İyi ki doğdun can kardeş.

Kalbin kar gibi beyaz, gönlün yıldızlar gibi parlak, duyguların güneş gibi sıcak, rüyaların ay ışığı gibi olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Kardeşim İçin Doğum Günü Sözleri

Kardeşim İçin Doğum Günü Sözleri

Yüzündeki haylaz gülümseme seni asla yalnız bırakmasın canım kardeşim. Sen her zaman gül ve bizlere şakalar yapmaya, kızdırmaya devam et. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, nice beraber yıllara.

365 gün boyunca en güzel anları yaşamanı diliyorum birtanecik kız kardeşim. Sana sahip olduğum için hayattaki en şanslı kişiyim. Bir kardeş, en yakın arkadaşsın bana iyi ki varsın, iyi ki doğdun ve bizimlesin.

Doğduğun gün hayatımıza bir güneş gibi doğdun. Bizim için yaşamın, mutluluğun, neşenin kaynağı oldun. Yeni yaşında tüm bu güzellikler umarım ki seni daha fazla bulur ve yıl boyunca yüzündeki o benzersiz gülümseme hiç eksik olmaz. İyi ki doğdun, nice mutlu güzel birlikte yıllara hep birlikte.

Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek kardeşim. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun!

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için her şeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...

Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.

Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.

Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.

Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni her şeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşe Doğum Günü Mesajları

Eşe Doğum Günü Mesajları

Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.

Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.

Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.

Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni her şeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Seni tanıdığım ilk gün dün gibi aklımda. O günden bu yana hayatıma kattıkların için sana kocaman teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun.

Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun! Doğum günün kutlu olsun.

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun.

En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Ablaya Doğum Günü Mesajları

Ablaya Doğum Günü Mesajları

Bana her an getirdiğin mutluluk hissini yaşayacağın bir yıl diliyorum biricik ablacım. Doğum günün kutlu olsun!

Benim güzel canım ablacım yeni yaşınla beraber her şey gönlünce olsun iyi ki doğdun. Nice nice yıllara canım ablam…

Ablaların bir tanesi, canı ciğeri, ballı böreği… Benim küçük annem, meleğim… Sen olmasan kim gösterecekti bana doğru yolu, sensiz bir hayatta ben nasıl kendimi korumayı öğrenecektim. Kim sevgi aşılayacaktı senden başka bana. Bugün ilk önce benim için doğdun, her geçen yıl daha bir güzelleşiyorsun. Doğum günün kutlu olsun ablacığım, seni çok seviyorum.

Beni her zaman gülümseten yüzündeki harika gülümsemen hiçbir zaman yüzünden eksik olmasın ablacığım. Doğum günün gibi her günün özel ve güzel olsun.

Canım ablam doğum günün kutlu olsun hep beraber nice mutlu senelere yüzümüzdeki gülüşler hiç solmasın Allah yokluğunuzu göstermesin

Ablaya Doğum Günü Sözleri

Ablaya Doğum Günü Sözleri

Doğum günü pastan senin kadar tatlı, doğum günü partin de senin kadar unutulmaz olsun. Mutlu yıllar!

Sen çevrendeki insanlara her zaman ilham oldun ve onları her zaman destekledin. Sen etrafındaki insanlar için bir lütufsun. İyi ki doğdun!

Hayatın anlamını gülümsemelerine göre ölç, gözyaşlarına göre değil. Doğum günün kutlu olsun!

Bugün, herkesin hayatına mutluluk getirdiğin yıl sayısını kutlayacağımız gün ablam. Doğum günün kutlu olsun!

Umarım bu yıl, kalbinin arzuladığı her şeyi gerçekleşir! Doğum günün kutlu olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Abiye Doğum Günü Mesajları

Abiye Doğum Günü Mesajları

Umarım doğum günün, kalbinin arzuladığı her şeyi getirir! Doğum günün kutlu olsun biricik abim!

Doğum günleri yeni başlangıç ve hedefler için her zaman özel bir gündür. Umarım bu sene yeni başlangıçlar yapacağın ve hedeflerine ulaşacağın bir yıl olur abim. Doğum günün kutlu olsun!

Ne istersen alabileceğin, neyin cevabını ararsan bulabileceğin ve hayatındaki tüm boşlukları doldurabileceğin mükemmel bir yıl geçirmen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!

Her sene bir sene öncekine göre daha genç görünüyorsun! Doğum günün kutlu olsun!

Biliyorum, çok daha önemli işlerin var, fakat lütfen bugün dünyayı kurtarmaya bir ara ver ve bugünü kendine ayır can abim. Doğum günün kutlu olsun!

Yaratıcı Doğum Günü Mesajları

Yaratıcı Doğum Günü Mesajları

Sen en pahalı elmastan bile daha değerlisin. Sadece güçlü ve akıllı değil, aynı zamanda nazik ve düşüncelisin. Doğum günün, her sene sana ne kadar değer verdiğimi ve minnettar olduğumu göstermek için mükemmel bir fırsat oluyor. Doğum günün kutlu olsun!

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın abiciğim..

Keşke senin gibi her hareketiyle insanları mutlu eden biri olabilsem, ama senden daha iyi biri olmanın yolu yok. Doğum günün kutlu olsun!

En delikanlı, en yakışıklı abilerin abisinin doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara güzel abim.

Sevdiklerimize Doğum Günü Mesajları

Sevdiklerimize Doğum Günü Mesajları

Şu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun. İyi ki doğdun canım arkadaşım, nice mutlu yıllara.

Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yaşların olsun.

Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin, daha ne diye somurtup durursun!

Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim. Doğum günü kutlu olsun, tüm dileklerin kabul olsun.

Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da. Doğum günün özeldir bir ben hatırlasam da.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

Kızıma Doğum Günü Mesajları

Kalbindeki güzellik ve iyilik hayatına yansısın. Tüm güzellikler hep seni bulsun. Doğum günün kutlu olsun.

Kızım, sen tatlılıkla dolusun ve hayatımı sevgiyle doldurdun.

Hayatıma değer ve neşe kattın. Doğum günün kutlu olsun meleğim!

Kızım, bana doğum günü pastanı hatırlatıyorsun; Tatlılık la dolusun ve hayatımı sevgiyle serpiştir. Umarım özel günün de en az senin kadar tatlıdır. Doğum günün kutlu olsun canım kızım.

Hayatımıza anlam katan kızım, yeni yaşının da senin gibi güzel olmasını diliyorum. Mutlulukların ve iyiliklerin her zaman en iyisini hak ediyorsun, daha nice yaşlara!

Kız Çocuğuna Doğum Günü Mesajları

Kız Çocuğuna Doğum Günü Mesajları

Küçük prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar geçse de sen her zaman benim kalbimin prensesi olacaksın, canım kızım, doğum gününü en içten şekilde kutlarım.

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor kızım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

Her ne kadar kızımız bizim doğum günlerimizi hatırlamıyor olsa da annesi ve babası onu hiçbir zaman unutmuyor. Doğum gününü kutlarız melek kızımız.

Nice seneler, benim mükemmel küçük kızıma!

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak 'hayat katar' yıllarına. Doğum günün kutlu olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğluma Doğum Günü Mesajları

Oğluma Doğum Günü Mesajları

Sen doğmadan önce hayatın ne kadar boş olduğunu sen doğduğunda anladım. İyi doğmuşsun canım oğlum.

Bir oğlu olmalı insanın senin gibi. Can yoldaşı, gözyaşlarını silen, Bir bakışından ne istediğini anlayan Yanımda ol hep oğlum. Doğum günün kutlu olsun.

Oğlum diyorum ve yerine koyacak kimseyi bulamıyorum. Canım oğlum sağlıklı ve mutlu yaşların olsun.

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun oğlum.

Erkek Çocuğa Doğum Günü Mesajları

Erkek Çocuğa Doğum Günü Mesajları

Sorsalar bu hayatta en çok neyi sevdin? Hiç düşünmeden “Anne olmayı” derdim. İyi ki doğdun canım oğlum.

Varlığın şükür sebebim, sen bana hayatın sunduğu en güzel mucizesin. İyi ki doğdun canım oğlum. Sen doğdun ben anne oldum ve anladım ki senden önce bir yanım hep eksikmiş.

Sen geldin aile olduk. Birlikte nice mutlu yaşlara oğlum.

Doğduğun gün öyle güzeldi ki oğlum. Tıpkı bugün gibi. İyi ki doğdun ve benim oğlum oldun.

Bebeklik kokunu hala hissediyorum biliyor musun oğlum. Doğum günün kutlu olsun benim mis kokulum.

Eşime Doğum Günü Mesajları

Eşime Doğum Günü Mesajları

Sen varsan her yer cennet bana, sen yoksan her yer cehennem gibi… Seni seviyorum canım kocam. Nice güzel senelere…

Güneş gibi gözlerinle güldüğün o gün var ya işte o gün dedim “Ne güzel bir insan girdi hayatıma” diye. İyi ki doğmuşsun eşim. Doğum günün kutlu olsun!

Hayat arkadaşım, yoldaşım, eşim, sevgilim her şeyim. Ellerini tuttuğum günden beri daha güçlü oldum. Her günüm seninle güzel her anım seninle özel. Bu güzelliklerin bizden bir ömür eksi olmaması dileğiyle. Nice mutlu, benli yılların olsun. Yeni yaşın sana tüm güzellikleri sunsun.

Kalbim taştan kayadan olsa, sıcacık sevgi dolu bakışınla erir giderim. Gözlerinden bir damla yaş düşse bu dünyayı ateşe veririm. Sen benim kıymetlimsin! Nice nice senelere…

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz. Sen benim aşkımsın, mutlu yıllar!

Romantik Doğum Günü Mesajları

Romantik Doğum Günü Mesajları

Ya doğmasaydın? Ya geçmeseydin bu dünyadan? Ya dokunamasaydım saçlarına? İnan bu ömür boşa yaşanmış olurdu. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki benim oldun.

Güldükçe dünyamı güzelleştirenim. En güzel anlarımın başkahramanı. Unutulmaz anlarımın mimari. Sana ne söylesem kalbimden geçenleri anlatmam zor. Seni öylesine çok seviyorum ki doğum günün bir bayram sanki bana. Birlikte güzel anılar biriktirdiğimiz nice mutlu yıllara sevgilim.

Her yol zorludur belki her hayat mücadele dolu. Ama ben bu hayat yolunda seninle mücadele etmeyi bile seviyorum. En zorlu yola bana sevdirenim, doğum günün kutlu olsun.

Bir yıl daha yanımda yaşlandın. Nice mutlu yıllar sevgilim.

Dünyamda çiçekler açtıran kadın. Dilerim bu çiçekler hiçbir zaman solmaz. Mutlu yıllar sevgilim.

Komik Doğum Günü Mesajları

Komik Doğum Günü Mesajları

Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

Ay inanmıyorum o kadar oldun mu sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, sağlıklı ve mutlu nice yaşların olsun.

Kanka ortam varsa gelelim yoksa doğum günün kutlu olsun. Gözlerinden öperim canım benim.

İyi ki doğdun arkadaşım, lütfen bu mesajı sakla seneye başıma masraf çıkarma. Seni seviyorum, nice yaşlara.

Dünyadaki en güzel et, erkeğin başındaki ettir bence. Yani bu kadar kadın yanılıyor olamaz demi aşkım. Yıllar yılı başımın etini yemen dileklerimle doğum gününü kutlarım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Havalı Doğum Günü Mesajları

Havalı Doğum Günü Mesajları

Seni tanıdığım ilk gün dün gibi aklımda. O günden bu yana hayatıma kattıkların için sana kocaman teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun.

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.

Yeni bir yıla başlarken, mumları üflerken, dilek tutarken, bizleri unutma lütfen… Doğum günün mutlu olsun. Hatırlar mısın? Doğduğun günü… Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse… İyi ki doğdun, nice yıllara…

Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakârlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır. Doğum günün kutlu olsun.

En Özel Doğum Günü Mesajları

En Özel Doğum Günü Mesajları

Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Duygularının mutlulukla kaynaştığı bu güzel ve özel günde, Bütün arzularının hayata geçmesini dilerim, En kötü gününde böyle olsun doğum günün kutlu olsun.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
13
12
11
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?