Görüş Bildir
Haberler
En Güzel Kadınlar, Rus Kızları Fotoğraflar|Resimler|Mankenler |Evlilik

En Güzel Kadınlar, Rus Kızları Fotoğraflar|Resimler|Mankenler |Evlilik

Philodoks Net
25.03.2014 - 10:26 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 12:40

En Güzel Kadınlar, Rus Kızları Fotoğraflar|Resimler|Mankenler |Evlilik

Rus kızları konumuzu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Bilinen ve klişeleşmiş tabuları artık yıkmamızın vakti geldi de geçiyor bile. Herkesin kafasında oluşmuş bazı protatipleri bu yazıyla kıracağımızı umuyoruz. Yazılarımız içersinde genel olarak Ruslar’ı, Rus kızları, kadınları ele alırken, ayrıca rus kızların fotoğrafları ile de süslemeye çalışacağız. Kültür olarak aslında çok farklı görülen bu iki kültür arasındaki muazzam bağlılığa da dikkat çekeceğiz. Genellikle örneklendirmeler üzerinde yazımızı pekiştireceğimizden daha okunabilir bir yazı olacağını tahmin ediyoruz. Herkesin kendi arasında konuştuğu, en güzel rus milletidir, yada rus kadınları çok güzellerdir. Gibi kanıların doğruluğunu genele vurarak, aslında neyi tartıştığımızı göstermeye çalışacağız. Görünen o ki, rus arkadaşlık siteleri, rus evlilik siteleri aracılığıyla sizlere taktim edeceğimiz fotoraf ve resimler ile sizler de rus mankenler ile normal rus kızları arasında bir fark olmadığını göreceksiniz. Bu yazıyı sadece güzel kız fotoğrafları arşivi olarak görmeyip, ana fikrini okuyup, anlamaya çalışırsanız çok daha yararlı olacağına inanıyoruz. Bu güzeller güzeli rus kızları bir gün gelipte karşınıza rus gelinler olarak çıkarlarsa da hiç şaşırmayınız. Aslında güzel rus kadınlar ile evlenebileceğiniz için şanslı da sayılırsınız.

Cevap kesinlikle evet . Gelin beraber daha da ayrıntılı olarak inceleyelim. Genel kanı bu kadar güzel rus kandınlarının veya kızlarının ne yemek yapabileceği, ne çamaşır yıkayabiceği, ne de zorluklara katlanabileceği düşünülür. Bu tabuyu artık kafanızda yıkmanızda çok büyük yarar vardır. Çünkü bu bayanlar güzel oldukları kadar da hamarattırlar. Yukarıda saydımız çoğu işi çok iyi yaparlar, hatta iyi diye tabir ettiğimiz birçok kişiden çok daha iyidirler. Köle gibi kullanmazsanız, iyi birisi olduğunu kendisine hissettirip, koruyucu ve kollayıcı da olursanız, Rus kızlarından daha sadık eş bulamazsınız. Tüm bunlara ek olarak rus kızları, genel anlamda bayanları çok kültürlüdürler. Gelecekte çocuğunuzun annesinin neredeyse tüm dünya klasiklerini okumuş, hemen hemen 2 üniversite bitirmiş birisi olmasını tercih ederdiniz herhalde. Ayrıca dans etme becerileri de vardır. Klasik danslardan modern danslara kadar birçok aktivitede yer alırlar. Kitap okumayan rus kızı, çölde kum bulamamaya benzer. Hem yolda yürüken, hem de metroda herkesin elinde bir kitap görebilirsiniz. İşleri ne olursa olsun kendilerine bakarlar. Pazarda yumurta satanı da, bir ofiste müdür olanı da bakımlıdır. Ayrıca çalıştıkları yerlere bakacak olursak, otobüs şöförlüğü, traleybüs şöförlüğü, makinistlik, boya ve badana işleri gibi “erkek işleri” olarak tabir edebileceğimiz hemen hemen tüm işyerlerinde yine rus kızları görmemiz mümkündür.

Öncelikle en kötü ve en başarısız yollardan bir tanesi rus kızları evlilik siteleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu mekanlarda hem çok dolandırıcılık yaşanıyor, hem de birçok profil resmi dahi o sitelerden haberi bile olmayan kızlara ait olduğu gözleniyor. Zaten bu tür sitelere üye olan kızların amaçları evlenmekten çok daha farklı olabilir. Sonuçta kim internette kendi reklamını yaparak kendisini pazarlamak ister ki? Eğer siz kendinize uygun bir rus kızı ile evlenmek istiyorsanız, bunun için bir ortamınız olmalıdır. Ya bunu normal bir arkadaşlık sitesi üzerinden yapabilirsiniz, yada bizzat Rusya’ya veya Ukrayna’ya gelerek, bir vakit bu bölgelerde yaşayarak kendinize uygun birini bulmalısınız. Sizlere para karşığı gelin adayı bulacak kişilere de itimat etmezseniz, çok daha mutlu olabileceğinizi söyleyebiliriz.

Artık günümüzde sosyal ağlar okadar gelişti ki, kendiniz de başka ülkelerden kişilerle kolayca tanışabilirsiniz. Güvenilirliği %100 kanıtlanmamış sitelere güvenmemeniz gereklidir. Buralara ön ödeme gibi paralar da yatırmamanız yararınıza olacaktır. Çok zorlayıcı yöntemlerle tanıştığınız kızlara da güvenip, istedikleri para, uçak bileti gibi maddi yardımlarda da bulunmayınız. Bu dolandırıcılığın en bilinen yöntemleridir.

Unutmayınız, Rus kızları kesinlikle bir mal değildir. Kendinize ayakkabı bakar gibi internetten kız bakıp, siparişle evlenemezsiniz. Heryerde olduğu gibi bunun da kuralları vardır. Önce kendinize, sonra da karşınızdakine saygılı davranmayı öğrenmeli ve kafanızdaki tüm tabuları yıkmalısınız. Ancak böyle mutluğa erişebilirsiniz. Philodox.Net olarak sizleri bu konuda biraz olsun aydınlatabildiysek ne mutlu bize. Bir sonraki yazımızda görüşünceye dek, hoşçakalın!

Şimdi gelin hep beraber Rus kızları ve kadınları fotoğraflarını beraber izleyelim, bu harika güzeller sizleri sizden alacaklar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yazımız hakkındaki görüşlerinizi buradan yorumlayabilirsiniz. Rus kızları hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Rus kızları sizce mükemmel değiller mi?

Kaynak: http://philodox.net/rus-kizlari-hakki...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0