Görüş Bildir
Haberler
Emniyet'te Görevden Almalar Sürüyor...

Emniyet'te Görevden Almalar Sürüyor...

yelda kahveci
15.01.2014 - 11:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Gecede 500 Polise Tayin

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir gecede 500 kişinin yeri değiştirildi. Yolsuzluk operasyonunun ardından Ankara’da Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirilen üç müdür yeniden görevden alındı.

Büyük Rüşvet” adı verilen yolsuzluk operasyonu sonrasında görevden alınan Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personele 500 polis daha eklendi.

17 Aralık 2013’teki operasyonun hemen ardından Ankara’da Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirilen üç müdür de yeniden görevden alındı.Başta KOM Daire geliyor

Dün gece, başta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Asayiş, Personel, Güvenlik dairelerinde 500’e yakın şube müdürü, amir ve memurun yeri değiştirildi.

Geceyarısı kararıyla KOM Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürleri Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak, Tarkan Şahin, Adem Şahin ve İsmail Çakır görevden alındı.17 Aralık’ta gelmişlerdi

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ise altı Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı.

Görevden alınan üç Emniyet Müdür Yardımcısı 17 Aralık Operasyonun hemen ardından göreve getirilmişti.

Ankara Emniyet Müdür Yardımcıları Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, Savaş Demirel ve İsmail Özyardımcı görevden alınarak Elmadağ’daki polis okuluna gönderildi.Terör”den Çocuk Şube’ye

Kilis Terörle Mücadele Şube Müdürlü Devlet Cıngı, dün sabah İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nda (İHH) yapılan El Kaide kapsamındaki operasyonun ardından valilik kararıyla görevden alındı.

Çıngı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne atandı.

Bianet

Kaynak: http://www.bianet.org/bianet/insan-ha...

Emniyette 12 Müdür Görevden Alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 6 şube müdürü görevden alındı. Ankara İl Emniyeti'nde de 6 emniyet müdür yardımcısı görevden alındı.

17 Aralık operasyonu'nun ardından polisteki görevden almalar devam ediyor. Müdür seviyesindeki 12 polis görevden alındı. 

Daha önce 14 daire başkanları değişmişti. En kritik daire kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele daire başkanlığıydı, başkan değişti ama alt birimlerde de görevden almalar devam ediyor. Sabah saatlerinde 6 şube müdürü görevden alındı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde ise il emniyet müdürü değişti, alt birimlerdeki şube müdürleri değişti, il emniyet müdür yardımcılarında da değişiklik yapıldı. 6 il emniyet müdür yardımcısı görevden alınarak Elmadağ polis okulu ve pasif görevlere getirildi. 

Yerlerine gelecek yeni isimler önümüzdeki günlerde belli olacak.

Türkiye

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gun...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Deprem

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çok sayıda personelin görev yeri değiştirildi. Polis ve sivil memurlar, nerede görevlendirildiklerini öğrenmek isteyince bilgisayarlar aşırı yüklenme nedeniyle kilitlendi.

“Büyük rüşvet” operasyonun ardından Emniyet’te başlayan görevden almalar ve yer değiştirmeler İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın gelişiyle de tüm hızıyla devam ediyor. 17 Aralık operasyonun hemen ardından Ankara’da Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirilen 3 müdür yeniden görevden alındı. Başta KOM daire olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir gecede 500 kişinin yeri değiştirildi.

KOM DAİREDEN ŞUBE MÜDÜRLERİ GİTTİ

EGM’de dün geceyarısı kararıyla KOM Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürleri Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak, Tarkan Şahin, Adem Şahin ve İsmail Çakır görevden alındı. Başta KOM olmak üzere Asayiş, Personel, Güvenlik Daireler olmak üzere 500’e yakın şube müdürü, amir, memurun görev yeri değiştirildi.

Nurettin KURT-Fevzi KIZILKOYUN / ANKARA | Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/255...

Emniyet'te Görevden Almalar

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda görevli 6 şube müdürü görevden alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğünde ise 6 müdür yardımcısı görevden alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Ankara Emniyet Müdürlüğünde bazı polislerin görev yeri değiştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünde 6 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Ankara'da da 6 müdür yardımcısı görevden alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğünde ise 6 müdür yardımcısı görevden alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünde Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, İsmail Özyardımcı ve Savaş Demirel, Elmadağ Polis Okulunda görevlendirildi.

AA | CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/turkiye/emniye...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0