Görüş Bildir
Haberler
Efes Salladı Ama Yıkamadı

Efes Salladı Ama Yıkamadı

Fatih
22.03.2014 - 00:05

Efes Salladı Ama Yıkamadı

Turkish Airlines Euroleague TOP 16 Turu 11. haftasında Anadolu Efes, EA Milano'ya konuk oldu. Birçok maçı son çeyrekte, hatta son topta kaybeden lacivert-beyazlılar, İtalya'da da aynı senaryoyu izletti: 69-76

Turkish Airlines Euroleague TOP 16 Turu 11. haftasında Anadolu Efes, EA Milano'ya konuk oldu. Büyük bölümü çekişmeye sahne olan maçta lacivert-beyazlılar son çeyrekte kazanma noktasına getirdiği karşılaşmada rakibine direnemedi ve parkeden 76-96 mağlup ayrıldı.

Maçın ilk periyodu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Taraflar sert savunmalarıyla rakibine sayı şansı tanımadı. Çeyrek sonunda Anadolu Efes'in top kayıplarını iyi değerlendiren EA Milano temsilcimiz karşısında öne geçse de Vasileiadis'in son saniye üçlüğüyle ilk periyod 19-19 eşitlikle sona erdi.

Çekişme ikinci çeyrekte de devam ederken Jamont Gordon ve Birkan Batuk'un sayıları Anadolu Efes'in öne geçmesini sağladı. Ev sahibi EA Milano ise Gentile ve hücum ribauntlarından bulduğu sayılarla farkın açılmasına izin vermedi. Çeyrek sonunda bu kez Gordon asistleriyle sahneye çıkarken lacivert-beyazlıların devreyi 39-37 önde kapatmasını sağladı.

Üçüncü çeyrek EA Milano'nun agresif savunmasıyla başladı ancak Anadolu Efes geri adım atmadı. Gecenin başarılı ismi Gordon ve Vasileiadis'in sayıları farkı 7'ye kadar çekti ve İtalyan rakibine molayı aldırdı. Temsilcimiz kısa süreli bir kriz yaşadığı bölümde rakibine yakalansa da yeniden sayılar bularak son on dakikaya 53-49 önde girdi.

Dördüncü çeyrekte EA Milano öne geçmek için tüm kozları oynarken Anadolu Efes herseferinde rakibine cevap vermeyi başardı. Ancak ev sahibi takımda Curtis Jerrells'ın 3 üçlüğü ve 2 asisti EA Milano'yu ateşledi ve öne geçirdi. Maçın kırılma anlarında rakibine direnemeyen Anadolu Efes yine kötü oynadığı bir maç sonunda EA Milano'ya 76-69 mağlup oldu.

Bu sonuçla lacivert-beyazlılar 2 galibiyette kalırken İtalyan ekibi 8. zaferine ulaşırken grup ikinciliği için büyük bir adım attı.

Temsilcimiz gelecek hafta Laboral Kutxa'yı konuk edecek.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1391...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın