Görüş Bildir
Haberler
Dropbox Windows Phone'a Geldi

Dropbox Windows Phone'a Geldi

ATKN
22.01.2015 - 10:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft düzenlediği etkinlik ile Windows 10'un detaylarını açıklarken, Windows Phone kullanıcılarına bir sevindirici haber de Dropbox cephesinden geldi.

Microsoft, dün düzenlediği etkinlik ile Windows 10 hakkında birçok önemli detayı kamuoyu ile paylaşırken, etkinlikte Windows Phone cephesi ile ilgili de çeşitli detaylar paylaşıldı.

Şu ana kadar isimlendirmede Windows Phone olarak süregelen Microsoft'un mobil işletim sisteminin Windows 10 ile birlikte tek bir çatı altında toplanacak olacağının açıklanmasının yanı sıra düzenlenen etkinlikte mobil cihazlar için Windows 10'un Şubat ayında geliştirici sürümü ile karşımıza çıkacağı açıklandı.

Haberimize konu olan olay ise her ne kadar etkinlikte duyurulmasa da, Windows Phone kullanıcılarını bir o kadar da ilgilendiren bir konu olan Windows Phone için Dropbox uygulaması.

Bu zamana kadar Windows Phone platformunda resmi Dropbox uygulaması yer almadığı için üçüncü parti geliştiricilerin uygulamalarını kullanmak durumunda kalan Windows Phone kullanıcılarına müjde yayınlanan blog yazısı ile geldi.

Windows Phone mağazasında yer alan Dropbox uygulaması ile kullanıcılar Dropbox'un otomatik fotoğraf yedekleme gibi çekirdek özelliklerinin yanı sıra çoklu kullanıcı gibi özelliklere de sahip olacak.

Ayrıca başlangıç ekranına istediğiniz Dropbox klasörünü yerleştirmenize olanak sunan yeni Dropbox uygulamasını Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 kullanan cihazlarınıza buradan ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/dropbox-window...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0