Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Drogba Şoku!

Galatasaray'da Drogba Şoku!

Batuhan
14.04.2014 - 16:32 Son Güncelleme: 14.04.2014 - 23:25

Galatasaray'da Drogba Şoku!

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba'dan kötü haber geldi. Didier Drogba bıçak altına yatıyor.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba'dan kötü haber geldi. Didier Drogba bıçak altına yatıyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçında takımını yalnız bırakmamak için sakat sakat sahaya çıkan Drogba'dan kötü haber geldi.

Bu hafta Galatasaray'ın deplasmanda kaybettiği Sivasspor maçı öncesi son antrenmanda pubis bölgesinde ağrı hissettiği, daha önce bu bölgede fıtık nedeniyle ameliyat edildiği klinikte kontrolden geçeceği bildirilmişti.

Alınan bilgiye göre Drogba'nın sezonun kalan maçlarında forma giyemeyeceği ve ameliyat olacağı öğrenildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Drogba Yurt Dışında Kontrolden Geçecek

Galatasaraylı Drogba pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran ağrı nedeniyle yurt dışında kontrolden geçecek.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran ağrı nedeniyle yurt dışında kontrolden geçecek.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yayınlanan sağlık raporunda, Drogba'nın, Spor Toto Süper Lig'deki Sivasspor maçı öncesi son antrenmanda pubis bölgesinde ağrı hissettiği, daha önce bu bölgede fıtık nedeniyle ameliyat edildiği klinikte kontrolden geçeceği bildirildi.

Galatasaraylı futbolcuyla ilgili açıklama şöyle:

'Drogba'nın 18 Mart 'ta oynanan Chelsea maçı sonrası sol adduktor adele grubunda 2. derece bir zorlanma oluşmuş, oyuncumuz yapılan yoğun tedavinin ardından Fenerbahçe maçında sahadaki yerini almıştır. Drogba karşılaşma sonrası ve takip eden günlerde antrenmanlara katılmış ve söz konusu bölgeyle ilgili bir sorun yaşamamıştır. Ancak oyuncumuz Sivasspor maçı öncesi son antrenmanda pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran tamamen farklı bir ağrı tarif etmiştir. Fransa'da ve İngiltere'de oynadığı dönemde bu bölgeden fıtık nedeniyle iki kere operasyon geçirmiş olan oyuncumuzun, ameliyatı gerçekleştiren klinikte kontrolden geçmesi uygun görülmüştür.'

Muhabir: Serdal Kalaycı | AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/313630--dro...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın