Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu: 'YPG Ülkemizi Hedef Almaktadır'

Davutoğlu: 'YPG Ülkemizi Hedef Almaktadır'

Başbakan Davutoğlu Twitter mesajlarında,'Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twittrer hesabından paylaştığı üç mesajında Ankara'daki terör saldırısının YPG tarafından gerçekleştirildiğini belirtirken, '78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz' diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başbakan Davutoğlu, Twitter hesabından 'Ankara’da 28 vatandaşımızı kaybettiğimiz hain terör saldırısı tüm Türkiye'ye, kardeşliğimize yapılmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır. Türkiye bir bütündür, 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız' mesajlarını paylaştı.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun mesajları;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
25
11
7
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rustemketum

camide içki içildiği, başörtülü bacının üzerine işendiği gibi bu da yalan! kanmayın http://ilerihaber.org/icerik/ypg-sadece-simdi-degil-hicbir-zaman-turkiye... Devamını Gör

geeklanx

ne oldu lan senin stratejik derinlikli fi tarihindeki dış işleri vizyonun. tabir caizse amk ülkenin. ne sınır kaldı ne bişi. folloş ettin attın... bir de uta... Devamını Gör

Alla Yo

YAV HE HE.