Görüş Bildir
Haberler
Daha İyi Bir Gelecek İçin 1 Gün Değil Her Gün Kadınlar Günü Olsun!

Daha İyi Bir Gelecek İçin 1 Gün Değil Her Gün Kadınlar Günü Olsun!

#1GünDeğilHerGün Kadınlar Günü!

Türkiye’de bir ilk olan ve bugüne kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da desteği ile 622 bin kadına ürün, servis, hizmet, proje, Vodafone Önce Kadın Mağazaları ile iş ve gelir imkanı sağlayan Vodafone Önce Kadın programı, yeni bir sosyal iş modelidir. Kadınlara hem iletişim ihtiyaçlarına yönelik ürünler sunmakta hem de ekonomiye katılım ve girişimcilik fırsatlarından faydalanabilecekleri servis ve projeleri tek çatı altında bir araya getirmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelir Fırsatları

Gelir Fırsatları

Önce Kadın İlan Servisi

Vodafone Önce Kadın İlan Servisi sayesinde üreten kadınlarımız el emeği ürünlerini ücretsiz tek bir SMS ile Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından oncekadin.sahibinden.com’da alıcıyla buluşturuyor.

Bilgi Servisleri

Bilgi Servisleri

AÇEV İle Anne Çocuk Servisi

AÇEV’den bebek gelişimi ile ilgili yararlı bilgiler cebinizde! Hemen servise abone olun, bebeğinizin gelişimi ile ilgili bilgiler SMS olarak ücretsiz cebinize gelsin.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Kadın Sağlığı Bilgi Servisi

Kadıköy Şifa uzmanlarından, gündelik ipuçları, yapılması gerekenler, düzenli kontroller ve tetkikler ücretsiz olarak cebinizde.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Hamileyim SMS Bilgi Servisi

Hamilelikle ilgili bilmeniz gerekenler, bebeğin haftasına göre gelişim durumu ve yapmanız gerekenlerle ilgili kısa mesajlar Hamileyim paketi ile ücretsiz olarak cebinizde.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Mobil Uygulamalar

Mobil Uygulamalar

Kırmızı Işık Mobil Uygulaması

Kırmızı Işık Uygulaması kadınların şiddetten korunmasına destek olmak ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda onları bilgilendirmek amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Vodafone Vakfı desteğiyle hayata geçirilmiştir.

Kırmızı Işık Uygulaması ile,  

• Acil numaraları ve yakınlarınızı tek tuş ile arayabilir,  

• Yakınlarınıza ister tek tuş ile ister gizli bir şekilde konum bilginizi içeren mesaj gönderebilir,   

• Size en yakın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı birimlerine ulaşabilir,   

• Şiddete maruz kaldığınızda neler yapmanız gerektiği konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Bu uygulamayı apple veya android'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk 6 Yıl Mobil Uygulaması

Çocuğunuzun hayatındaki ilk 6 yıl onun gelişimi için çok önemlidir. Çocuğunuz yürümek, konuşmak veya tuvalete gitmek gibi birçok önemli beceriyi bu dönemde kazanır. Çocuğunuz ileride kullanacağı bütün becerileri ve bilgilerin temelini bu yaşlarda atacaktır. Bu yüzden ona doğru desteği verebilmek, doğru müdahalelerde bulunabilmek ve ona uygun eğitimleri verebilmek için bütün bilgiler artık anne ve babaların ‘elinde’. Bu çok özel dönemde onu daha iyi tanımak ve gelişimine destek olmak için yapabileceğiniz birçok şeyi ücretsiz olarak bu uygulamada bulacaksınız.

Bu uygulamayı ücretsiz olarak apple veya android'den indirebilirsiniz.

Vodafone Önce Kadın Mağazaları

Vodafone Önce Kadın Mağazaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın desteğiyle geliştirilen Türkiye’nin ilk kadınlara yönelik sosyal iş modeli Vodafone Önce Kadın programı kapsamında sunulan Vodafone Önce Kadın Mağazaları, Türkiye’de kadın istihdamının artırılmasını, kadınların ekonomiye ve işgücüne katılmını hedeflemekte ve tamamı kadın çalışanlardan oluşmaktadır. Önce Kadın Mağazaları İstanbul, Şanlıurfa, Nevşehir, Antalya, Balıkesir, Gaziantep, Adana ve Batman olmak üzere toplam 8 şehirde faaliyet göstermektedir.

Tamamı Vodafone Global tasarım standartlarında dizayn edilen ve müşteri dostu bir ortamın sunulduğu mağazalar, Teknoloji Alanı, Canlı Cihaz Deneyim Alanı, Vodafone Çok Satanlar Masası, Vodafone Red Alanı, Tarife Alanı, FreeZone Alanı ve İnternet Alanı gibi özel bölümlerden oluşmaktadır.

Kadınların istihdama katılımlarını desteklemek için sizi de Vodafone Önce Kadın Mağazaları’na bekliyoruz.

Bugün de, yarın da, yarından sonra da… #1GünDeğilHerGün Kadınlar Günümüz kutlu olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dele'Lo

Arkadaş kadına hiç bir şiddet uygulamam en iyi arkadaşıma (erkek) ona da o kadar saygılıyım uğraşmam laf etmem zararım dokunmaz vs. vs. biri gelip mal mal ge... Devamını Gör

Donnie Darko

Bu dünyaya iyi bir gelecek sağlayacak da kadınlardır, bu dünyayı yıkacak da kadınlardır -.-