Görüş Bildir
Haberler
CHP'den Etiler Polis Arazisi Sorusu

CHP'den Etiler Polis Arazisi Sorusu

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'den Etiler Polis Arazisi Sorusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 'Değeri 1 milyar dolar olan Etiler Polis Okulu arazisi 460 milyon dolara hangi şirkete satılmıştır? Bu şirketin ismi nedir? Yönetim kurulu üyeleri kimlerdir?' sorularını yöneltti.

Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yazılı cevaplaması talebiyle TBMM Başkanlığı’nda sunduğu önergede şu soruları yöneltti: 'Bu şirketin ortakları arasında Yasin El kadı ile oğlu Muaz El Kadı’nın da bulunduğu iddiaları doğru mudur? Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliğinde kaç personel çalışmaktadır? Dubai Temsilciliğinin 2011, 2012 ve 2013 yıllarındaki personel giderleri ne kadardır? Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliğinin 2011, 2012 ve 2013 yıllarındaki yılsonu giderlerinin toplamı ne kadardır?

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliği 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’den gazeteci, işadamı, bürokrat, Bakan ve Ailelerini seyahat, tatil amaçlı Dubai’de ağırlamış mıdır?

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/256...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0