Görüş Bildir
Haberler
Chelsea'yi Hazard Yaktı

Chelsea'yi Hazard Yaktı

Fatih
05.11.2014 - 23:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Chelsea'yi Hazard Yaktı

Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında deplasmanda Maribor'a konuk olan Chelsea, geriye düştüğü maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılabildi.

Chelsea'nin üstün futbol sergilediği mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken ikinci yarıda Diego Costa ve Oscar'ı oyuna alan Jose Mourinho, rakip kalede gol aradı.

Ancak ev sahibi Maribor, 50. dakikada Agim Ibrahimi'nin müthiş plase vuruşuyla 1-0 öne geçerken Chelsea 73. dakikada bir korner organizasyonu sonrasında beraberlik golünü buldu.

Fabregas'ın köşe vuruşunda kafalardan seken top sonrasında arka direkte vuruşunu yapan Nemanja Matic, Londra temsilcisini 1-1'lik beraberliğe taşıyan isim oldu.

Beraberlik golünün ardından üstünlük sayısı için bastıran Chelsea, 87. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Eden Hazard ile değerlendiremeyince sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Öte yandan Chelsea'nin yıldızı Didier Drogba, Maribor karşılaşmasında ilk 11 başlayarak 100. Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkmış oldu.

Bu sonucun ardından puanını 8'e yükselten Chelsea liderliğini sürdürürken Maribor 3 puana ulaştı. Chelsea gruptaki beşinci maçında deplasmanda Schalke'ye konuk olurken Maribor ise Sporting Lizbon ile karşılaşacak.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sligi/che...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın