Görüş Bildir
Haberler
Chelsea İstanbul'da

Chelsea İstanbul'da

Fatih
08.08.2014 - 00:18

Chelsea İstanbul'da

Soma'da yaşanan maden faciasından etkilenenler yararına düzenlenecek özel turnuvaya katılacak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, yaklaşık 2.5 saatlik rötarla İstanbul'a geldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'dan kalkan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Chelsea kafilesini, Fenerbahçe Kulübü İletişim Sorumlusu Orkun Yazgan çiçeklerle karşıladı.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki mavi-beyazlı ekip, çok sayıda yıldız oyuncusuyla İstanbul'daki turnuvaya iştirak edecek. Kadroda en dikkat çeken isim, geride kalan 1,5 sezonu Galatasaray'da geçiren Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba oldu.

Takım otobüsüne binmeden önce medya mensuplarına kısa bir açıklama yapan Drogba, yeniden İstanbul'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yarın oynayacakları üçlü turnuvayla ilgili olarak da Drogba, 'Soma'daki insanlara olan desteğimizi tüm Türkiye'ye göstermek için çok önemli bir organizasyon' ifadesini kullandı.

Chelsea kafilesi, havalimanından otobüsle konaklayacağı otele hareket etti.

Mavi-beyazlılar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın gerçekleştirilecek üçlü turnuvada, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

Turkfutbol

Kaynak: http://turkfutbol.com/drogbali-chelse...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın